Ervaren ICT co-founder aangeboden

3 maart 2023

Ik heb bedrijfseconomie gestuurd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn eerste baan kwam ik al snel tot de conclusie dat ik ondernemer wilde worden. Tot op heden heb ik daar geen spijt van. Zelfstandigheid en vrijheid zijn voor mij belangrijke waarden in het leven.

Competenties:

23 jaar geleden ben ik begonnen als ondernemer. Eerst als CRM-consultant. Deze activiteit is uitgebouwd tot een succesvolle CRM-advies organisatie met klanten als Peugeot Nederland, GFK Panel Services, Inspectie voor de Gezondheidszorg en Post NL (inclusief vertegenwoordiging van een Oostenrijkse CRM-oplossing in Nederland), die in 2010 verkocht is.

Dit was noodzakelijk om meer tijd te kunnen besteden aan de internationale expansie van het leadgeneratie bedrijf voor bedrijfssoftware wat in 2007 gestart is. Deze organisatie was op haar hoogtepunt actief in 8 landen met 18 websites, voor klanten als SAP, Microsoft, Oracle, SalesForce en ADP. Dit concept heeft inmiddels het einde van de productlevenscyclus bereikt, waardoor ik opzoek ben naar een nieuwe uitdaging als ondernemer.

Ervaring:

Door mijn ervaring als ondernemer, verkoper en CRM-consultant ben ik goed in het opzetten, structuren en optimaliseren van (commerciële) organisaties.

Het beste kom ik tot mijn recht bij een start-up of scale-up met een ICT gerelateerde propositie.

Ik kan gekarakteriseerd worden als resultaatgericht, ondernemend, energiek, creatief, strategisch, teamspeler, gestructureerd en georganiseerd.

Investeerder?

Ja

Gewenste type bedrijf:

Het beste kom ik tot mijn recht bij een start-up of scale-up met een ICT gerelateerde propositie.

Sector:

AI, B2B Software, B2C Software, Crypto/Blockchain, Deep Tech, E-Commerce, ICT, SaaS

Bedrijfsfase gezocht:

Pre-seed, Seed

Overige relevante informatie:

Ik ben per direct beschikbaar

Volg ons

Recente plaatsingen

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): B2C-Software, Consumentengoederen, E-Commerce, Marketing

Deze onderneming introduceert een hippe manier van adverteren waarbij de concurrentie minimaal is! Wij hebben een formule on...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code