Exclusieve automakelaar voor gepersonaliseerde sportwagens

4 oktober 2022

Import, modificatie en verkoop van premium automobielen.

Deze partij speelt in op de wereldwijd groeiende vraag naar automotive personalisatie en exclusiviteit. Gericht op auto-ontwerp: het ontwikkelen van unieke exterieurs en interieurs voor hand-gebouwde auto’s. De onderneming heeft het voornemen genomen om volledig unieke tuning -en accessoire programma’s (afkomstig van eigen design) aan te bieden voor premium automobielen op een internationale basis. De partij zal in staat zijn om de hele cyclus van creatie tot constructie uit te voeren met haar partners.

Met deze upgrade verzekert dit bedrijf dat de klant de meest unieke – top of the bill – versie bezit van het desbetreffende automodel.

Business model:

Directe verkoop van producten aan klanten.

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capitalist

USP’s:

– Uniek design, deze partij zal met dit programma, vergeleken met de geringe ‘concurrentie’, nog een stapje verder gaan qua exclusiviteit

– Deze partij zal onder andere samenwerken met partners die voor de merken Spyker en Ferrari diverse concept auto’s hebben ontworpen

– Het programma is internationaal schaalbaar

Benodigd kapitaal:

€1.500.000,-

Investeringsbehoefte:

Volledig voor aankoop/productiekosten 1 prototype Lamborghini Urus geupgraded met het programma inclusief opstartkosten. Met de geproduceerde ontwerpen / onderdelen / mallen is het mogelijk om veelvoudig toekomstige klantauto’s te verrijken met het programma. De schatting is ruim gemaakt, rekening houdende met onvoorziene kosten.

Voor maand 13 – 24 worden er sales verwacht van minimaal 10 geupgradede auto’s, hetgeen zorgt voor een omzetprognose van €7.000.000,-. De onderneming is naar verwachting vanaf maand 13 winstgevend.

Sector:

Mobility, Leisure

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal founders:

2

Aantal huidige werknemers:

2

Ervaring founders:

Huidige onderneming.

Deze partij heeft op het moment onder andere een internationaal actief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het premium automobiel segment sinds haar oprichting. De passie voor premium automobielen wordt ervaren door hun klanten in de vorm van de hoogste normen van service en een enorme rijkdom aan know-how. Consequent, biedt deze partij tuning -en speciale conversies aan in nauwe samenwerking met internationale voertuig veredelaars als een additionele service voor hun klanten.

CEO: Hij werkt bijna 20 jaar in de automotive en heeft met groot succes de meest exclusieve voertuigen op persoonlijke aanvraag geimporteerd, gecustomized en verkocht op de Nederlandse markt, met name aan leden van de Quote500 top 30. Hierbij is gebleken dat zowel de vraag naar exclusieve automobielen, evenals de personalisatie daarvan aanzienlijk is gestegen. Vooral op internationaal niveau is er steeds meer vraag naar om zich te kunnen onderscheiden van de massa en als voordeel een investeringsobject te bezitten.

CMO: Hij werkt bijna 20 jaar binnen het automotive domein en combineert nu nog zijn werkzaamheden binnen deze onderneming als Sales Manager en Marketing Specialist.

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€0,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€7.000.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€0,-

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Maandelijkse Omzet: € 10.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Mobility, Retail

De onderneming is gestart in november 2022, heeft in Q2 een aanvang gemaakt met een pilot, die nu redelijk succesvol is afgerond. Er wordt gezocht naa...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code