Flexibele controller voor startups & scaleups

 

Deze partner van VentureCapital.nl is de flexibele controller voor start & scale-ups zonder vast te zicht aan langdurige contracten. Zij bieden hoogopgeleide controllers die zich richten op de financial control (accounting, dashboarding, forecasting etc,) en de business control activiteiten (funding, management rapportages,modellering).

Inmiddels zitten ze bij een aantal toonaangevende start-up’s (Ciphix, Innovation Booster, The next closet, etc) die allemaal in een andere groei fase zitten en een verschillend type controller nodig hebben.

Met deze partner deel je controller met een andere venture, waardoor je voorzien bent van een controller met ruime start-up ervaring tegen een gunstig tarief. Aangezien ze de repeterende activiteiten zo veel mogelijk automatiseren, heeft de controller meer tijd om toegevoegde waarde te bieden en verbetertrajecten in gang te zetten.

Deze partner is geen snelle interim oplossing, maar zit bij het merendeel van de klanten al geruime tijd en fungeren als een volwaardig finance collega.

Waarom deze partner?
– Gespecialiseerd in start & scale-ups;
– Niet vast aan een zwaar en langdurig werknemerscontract;
– Altijd financieel inzicht via live dashboarding.

Meer informatie? Neem contact op via het reactieformulier op deze pagina.

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code