Ontgrendel de groeipotentie van jouw onderneming

30 april 2021

Met alle complexiteit van een jonge onderneming moet een oplossing voor groei simpel, voorspelbaar en opwindend zijn om te kunnen werken. Te vaak eindigen start- en scale-ups met dure agencies die veel wol toevoegen zonder garant te staan voor concreet resultaat. Dit is wat wij veranderen. 

Bij Head Start zijn jouw groeidoelstellingen de onze. Dit betekent dat wij het als onze taak zien om jou precies te geven wat je nodig hebt in de fase waarin je zit, met het budget dat je hebt en daarmee zo snel mogelijk te kunnen groeien. We gaan hierin zelfs zo ver dat we je resultaat garanderen.

Onze methode bestaat uit 3 stappen:

  1. Analyse: om jou echt te kunnen helpen, moeten we je bedrijf eerst begrijpen. We maken een 360 graden analyse van je ambities, je bedrijf, de markt en je doelgroep. Op basis hiervan reverse-ontwerpen we jouw doelstellingen naar een haalbare groeistrategie. We geven je hiervoor 5 quick wins en een plan om van daaruit door te groeien naar je doelen. Je ontvangt van ons de funnel blauwdruk en een stappenplan voor groei.
  2. Vanuit de strategie gaan we aan de slag om voor je bedrijf een winstgevende sales/marketing funnel neer te zetten die in staat is om inkomsten te genereren tegen 3 tot 10x de acquisitiekosten
  3. Wanneer de funnel gezonde winst genereert, kunnen we hier met vertrouwen meer verkeer doorheen sturen. Fun time begins. We trekken nu alles uit de kast om jouw aanbod te verspreiden tot in de diepste krochten van het internet. Open de sluizen en ervaar de ware potentie van het digitale tijdperk!

We hebben dit eerder gedaan en kunnen het opnieuw doen. Onze methode heeft de volgende resultaten opgeleverd bij onze klanten: 

✔ 165K extra jaarlijkse inkomsten voor Appjection tegen de helft van de kosten door inzet op de long tail keywords.

✔ Aantal maandelijkse leads van Appeal verhoogd van 12 naar 2000+ door Facebook + viral-marketing.

✔ 5 groei kanalen binnen de B2B space geïnstalleerd resulterend in honderden maandelijkse high ticket leads en maandelijkse 10K+ deals bij top advocatenkantoren

✔ 46K aan omzet uit de nieuwe propositie voor ARAG via onze marketing funnel

Nog niet overtuigd? Vooruit. We bieden je 100% garantie aan al onze samenwerkingen om onze KPI’s te halen en werken door tot we hieraan voldoen. 

Omdat we graag met je in contact komen en je laten zien wat we voor jouw onderneming  kunnen betekenen, bieden we de analyse nu tijdelijk gratis aan. Je ontvangt alle in stap 1 genoemde onderdelen van ons en hebt de kans om onze experts alle vragen te stellen die je kunt bedenken. De sessie is volledig vrijblijvend. Boek de strategiesessie hier en ontvang direct een uitvoerbare strategie voor jouw onderneming. 

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest