Ontgrendel de groeipotentie van jouw onderneming

30 april 2021

Met alle complexiteit van een jonge onderneming moet een oplossing voor groei simpel, voorspelbaar en opwindend zijn om te kunnen werken. Te vaak eindigen start- en scale-ups met dure agencies die veel wol toevoegen zonder garant te staan voor concreet resultaat. Dit is wat deze partner VentureCapital.nl veranderd. 

Bij deze partner zijn jouw groeidoelstellingen de onze. Dit betekent dat zij het als hun taak zien om jou precies te geven wat je nodig hebt in de fase waarin je zit, met het budget dat je hebt en daarmee zo snel mogelijk te kunnen groeien. Zij gaan hierin zelfs zo ver dat we je resultaat garanderen.

De methode van de partner bestaat uit 3 stappen:

  1. Analyse: om jou echt te kunnen helpen, moeten ze je bedrijf eerst begrijpen. Zij maken een 360 graden analyse van je ambities, je bedrijf, de markt en je doelgroep. Op basis hiervan reverse-ontwerpen ze jouw doelstellingen naar een haalbare groeistrategie. Ze geven je hiervoor 5 quick wins en een plan om van daaruit door te groeien naar je doelen. Je ontvangt van hen de funnel blauwdruk en een stappenplan voor groei;
  2. Vanuit de strategie gaan ze aan de slag om voor je bedrijf een winstgevende sales/marketing funnel neer te zetten die in staat is om inkomsten te genereren tegen 3 tot 10x de acquisitiekosten;
  3. Wanneer de funnel gezonde winst genereert, kunnen ze hier met vertrouwen meer verkeer doorheen sturen. Fun time begins. Ze trekken nu alles uit de kast om jouw aanbod te verspreiden tot in de diepste krochten van het internet. Open de sluizen en ervaar de ware potentie van het digitale tijdperk!

Ze hebben dit eerder gedaan en kunnen het opnieuw doen. De methode van deze partner heeft de volgende resultaten opgeleverd bij hun klanten: 

✔ 165K extra jaarlijkse inkomsten voor Appjection tegen de helft van de kosten door inzet op de long tail keywords.

✔ Aantal maandelijkse leads van Appeal verhoogd van 12 naar 2000+ door Facebook + viral-marketing.

✔ 5 groei kanalen binnen de B2B space geïnstalleerd resulterend in honderden maandelijkse high ticket leads en maandelijkse 10K+ deals bij top advocatenkantoren

✔ 46K aan omzet uit de nieuwe propositie voor ARAG via de marketing funnel van de partner.

Nog niet overtuigd? Vooruit. Ze bieden je 100% garantie aan al hun samenwerkingen om hun KPI’s te halen en werken door tot we hieraan voldoen. 

Omdat ze graag met je in contact komen en je laten zien wat ze voor jouw onderneming  kunnen betekenen, bieden ze de analyse nu tijdelijk gratis aan. Je ontvangt alle in stap 1 genoemde onderdelen van de partner en hebt de kans om de experts van de partner alle vragen te stellen die je kunt bedenken. De sessie is volledig vrijblijvend. Neem hiervoor direct contact op met onze partner via het reactieformulier op deze pagina.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code