Headhunten en recruiten

27 april 2021

Headhunten.nl: een nieuwe manier van recruiten

Ben je op zoek naar nieuw personeel voor je organisatie? Dan ga je waarschijnlijk eerst kijken in je eigen netwerk, plaats je een oproepje op social media en post je een vacature op LinkedIn. Je hebt best kans dat je zo een aantal potentiële kandidaten vindt, maar meestal valt de aanwas van talent toch een beetje tegen…

Zeker als je in een kleine vijver vist, zoals binnen de IT of techniek. Vaak eindig je dan toch weer bij je vaste contact voor werving en selectie. Daar vind je altijd de juiste kandidaten, maar er hangt ook een flink prijskaartje aan. 

Het kan ook anders. Bij Headhunten.nl introduceren we een totaal andere werkwijze die het vinden van nieuw personeel makkelijker én betaalbaarder maakt. Hoe dat werkt? Daar vertellen we je hieronder graag meer over. 

Werving en selectie door headhunten of recruitment 

Bij Headhunten.nl helpen we je op twee manieren aan nieuw personeel:

  1. Headhunten 

Heb je al een specifiek profiel of een specifiek persoon in gedachten? Dan kies je voor headhunten. Door onze kennis van de markt weten we precies waar we naar de juiste mensen moeten zoeken. En omdat we weten dat werven bij de concurrentie niet altijd goed is voor je bedrijf, communiceren we volledig anoniem.

  1. Recruiten

Heb je een openstaande vacature en wil je hulp bij je zoektocht naar de juiste kandidaat? Dan helpen we je graag met het recruiten. Dat doen we anders dan andere bureaus dat doen. Samen met jou stellen we een profiel op van de juiste kandidaat. Daarmee gaan we heel gericht talent werven. Zo houden we het traject kort en de kosten laag. 

Recruiten volgens no cure, no pay 

Bij Headhunten.nl werken we volgens het principe no cure, no pay. Dat betekent dat je alleen betaalt als het ons lukt om aan je nieuw personeel te helpen. Je betaalt dus geen opstartkosten waar je wellicht niets voor terugkrijgt. En omdat we heel gericht werven en de trajecten kort houden, kunnen we de courtage laag houden. Zowel bij headhunten als recruiten betaal je een succesfee van maar 10% van het eerste brutojaarsalaris

Tijdens onze zoektocht hoef je zelf ook zeker niet stil te zitten. Zoek via andere kanalen gerust verder naar nieuw personeel. Wij doen niet aan exclusiviteit, maar willen gewoon dat jij de juiste kandidaat vindt. 

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van hoogwaardig talent! 

Meer informatie: Headhunten.nl 

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest