Headhunten en recruiten

27 april 2021

Een nieuwe manier van recruiten

Ben je op zoek naar nieuw personeel voor je organisatie? Dan ga je waarschijnlijk eerst kijken in je eigen netwerk, plaats je een oproepje op social media en post je een vacature op LinkedIn. Je hebt best kans dat je zo een aantal potentiële kandidaten vindt, maar meestal valt de aanwas van talent toch een beetje tegen…

Zeker als je in een kleine vijver vist, zoals binnen de IT of techniek. Vaak eindig je dan toch weer bij je vaste contact voor werving en selectie. Daar vind je altijd de juiste kandidaten, maar er hangt ook een flink prijskaartje aan.

Het kan ook anders. Bij deze partner van VentureCapital.nl introduceren zij een totaal andere werkwijze die het vinden van nieuw personeel makkelijker én betaalbaarder maakt. Hoe dat werkt? Daar vertellen ze je hieronder graag meer over.

Werving en selectie door headhunten of recruitment

Bij deze partner helpen ze je op twee manieren aan nieuw personeel:

  1. Headhunten 

Heb je al een specifiek profiel of een specifiek persoon in gedachten? Dan kies je voor headhunten. Door onze kennis van de markt weten ze precies waar ze naar de juiste mensen moeten zoeken. En omdat ze weten dat werven bij de concurrentie niet altijd goed is voor je bedrijf, communiceren ze volledig anoniem.

  1. Recruiten

Heb je een openstaande vacature en wil je hulp bij je zoektocht naar de juiste kandidaat? Dan helpen ze je graag met het recruiten. Dat doen ze anders dan andere bureaus dat doen. Samen met jou stellen ze een profiel op van de juiste kandidaat. Daarmee gaan ze heel gericht talent werven. Zo houden ze het traject kort en de kosten laag.

Recruiten volgens no cure, no pay

Bij deze partner werken ze volgens het principe no cure, no pay. Dat betekent dat je alleen betaalt als het hen lukt om aan je nieuw personeel te helpen. Je betaalt dus geen opstartkosten waar je wellicht niets voor terugkrijgt. En omdat ze heel gericht werven en de trajecten kort houden, kunnen ze de courtage laag houden. Zowel bij headhunten als recruiten betaal je een succesfee van maar 10% van het eerste brutojaarsalaris.

Tijdens de zoektocht hoef je zelf ook zeker niet stil te zitten. Zoek via andere kanalen gerust verder naar nieuw personeel. Deze partner doet niet aan exclusiviteit, maar wil gewoon dat jij de juiste kandidaat vindt.

Wil je meer weten over deze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact op via het reactieformulier op deze pagina. Deze partner helpt je graag bij het vinden van hoogwaardig talent!

 Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code