Het platform voor integrerende expats

12 juli 2022

Dit is een bedrijf dat een uniek online platform biedt aan expats waar ze integratiebevorderende video’s kunnen bekijken in hun eigen tempo en in hun eigen tijd. Elke video heeft een ander onderwerp maar is even cruciaal voor de integratie. Alle video’s tezamen zorgen voor een zeer holistische integratie van expats. Dit platform gaat verder waar een taalcursus Nederlands stopt! Een aantal van de unieke onderwerpen waar expats over leren op het platform zijn bijvoorbeeld hoe ze om moeten gaan met de directheid van Nederlanders op het werk, de mentale obstakels die komen kijken bij een integratie en praktische integratie zaken zoals het openen van een Nederlandse bankrekening. Elke video is opgenomen door een expert op het gebied van dat specifieke onderwerp waardoor de kwaliteit van de video’s is gewaarborgd. Tot slot kunnen expats niet alleen terecht op het platform voor de integratie bevorderende video’s maar kunnen ze op het platform ook andere expats ontmoeten en hun expat ervaringen met hen delen en hun kennissen en vriendenkring daardoor verbreden.

Business model:

De startup verdient geld door expats eenmalig een bedrag van enkele honderden euro’s te laten betalen; zodat ze onbeperkt toegang hebben tot het online platform.

Type klant:

B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor

USP’s:

Het bedrijf kent een unieke holistische aanpak van integratie, is laagdrempelig en de klant heeft op elk moment en vanuit elke plek toegang tot het platform. Deze startup biedt hulp voor de problemen waar expats tegen aanlopen tijdens hun integratieproces die ze nergens anders kunnen vinden. Hetgeen dit platform zo uniek maakt!

Benodigd kapitaal:

€50.000,- minimaal

Investeringsbehoefte:

– €20.000,- Inhuren van experts die de integratie bevorderende video’s eenmalig kunnen opnemen

– €24.000,- marketing

– €6.000,- operationele kosten

Sector:

Zakelijke dienstverlening, Platform, Overige

Bedrijfsfase:

Pre-Seed

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1

Ervaring:

De oprichter van het bedrijf staat zeer gepassioneerd in het leven en bezit een creatieve ondernemersgeest die hem in staat stelt om buiten de normale kaders te denken. Zijn belangrijkste werkervaringen betreffen een dienstverband bij Aegon Bank en KLM. Daarnaast is de ondernemer  momenteel actief in een in Suriname gevestigd commercieel media familiebedrijf waarvoor hij op afstand werkzaam is. Tot slot beschikt hij over een universitaire bachelor en master waardoor hij een goede helicopterview heeft ontwikkeld en in staat is om op academisch niveau te denken en functioneren.

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€300.000,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€790.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€5.000,-

Overige relevante informatie:

Er zijn momenteel nog geen investeringen gedaan. Er is een minimale investering van 50.000 euro nodig voor het eerste jaar om het platform goed te kunnen lanceren. Hierbij zullen na eenmalige kosten voor het inhuren van expat experts, de hoogste maandelijkse kosten marketing kosten betreffen.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): B2C-Software, Consumentengoederen, E-Commerce, Marketing

Deze onderneming introduceert een hippe manier van adverteren waarbij de concurrentie minimaal is! Wij hebben een formule on...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): B2C-Software, Consumentengoederen, E-Commerce, Marketing

Deze onderneming introduceert een hippe manier van adverteren waarbij de concurrentie minimaal is! Wij hebben een formule on...

Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code