Hét platform voor onroerend goed

Een revolutie in onroerend goed door de kracht van sociale media. Deze onderneming betreft een nieuw baanbrekend platform dat boeiende, op video gebaseerde marketing toepast op onroerend goed. Zo ontsluiten ze een breder publiek voor verhuurders. De startup geeft verhuurders toegang tot nieuwe marketingkanalen, waardoor ze een breder publiek en meer potentiële huurders kunnen bereiken.
startup platform for real estate
venture capital invest in platform

Business model:

– Verhuurders betalen de startup om leegstaande eenheden te laten zien. Het partnernetwerk van de onderneming omvat verhuurders, makelaars en vastgoedbeheerders.

– Maandelijks abonnement op basis van extra transactiekosten.
– Zij rekenen bedrijven een maandelijks abonnement af om lid te worden van het platform en de diensten. Daarnaast innen ze netwerktransactiekosten voor elke uitgevoerde run op het platform.
– De onderneming verwerkt alle kosten aan opdrachtgevers en betalingen aan contentmakers.

Type klant:

B2B; B2C

Gewenste investeerder:

Angel Investor; Venture Capital; Incubator/Accelerator

USP’s:

De startup werkt aan het nieuwe platform dat Real Estate verbindt met Social Media en de Creator Economy. Ze brengen vastgoed op een innovatieve manier in de markt, die zowel persoonlijk als herkenbaar is.

Benodigd kapitaal:

€200.000,-

Investeringsbehoefte:

Het plan van de ondernemer is om het concept uit te werken tot het eerste prototype en dit vervolgens verder te testen in de praktijk. De ondernemer is op zoek naar een startkapitaal voor de initiële investering om de productontwikkeling van de startup te starten en vorm te geven.

Sector:

AI; B2B Software; B2C Software; Bouw & Installatie; Impact; Marketing; Media; Platform; Vastgoed; Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsfase:

Pre-Seed

Aantal founders:

1

Aantal werknemers:

1

Ervaring founder:

De ondernemer werkt al 14 jaar in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft een achtergrond in hospitality, veiligheid/beveiliging, onderwijs en techniek. Daarnaast bedenkt en creëert hij ideeën voor nieuwe concepten.

Maandelijkse omzet:

€0,-
Omzet (prognose) komende 12 maanden:
€500.000,-

Omzet (prognose) maand 13 – 24:

€1.000.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€1.000,-

Reeds toegezegde financiering in deze ronde:

De ondernemer is recent begonnen. Hij is nu langzaam contacten aan het leggen om partners/investeerders te vinden voor zijn nieuwe startup.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code