Persoonlijk hulpmiddel in 1,5-meter maatschappij

16 september 2020

Anti Virus Sound Bubble is een klein draagbaar apparaatje wat middels ultrasoon geluid de afstand meet tussen personen met een nauwkeurigheid van 1 cm (gepatenteerd). Het primaire doel is dat mensen geholpen worden om voldoende afstand te houden. Secundair doel is dat nabijheids-momenten kunnen worden opgeslagen voor later contactonderzoek door GGD. Dit apparaatje is een aanvulling en geen vervanging voor de huidige NL CoronaMelder app. Naast een mogelijke landelijke uitrol zien wij toepassingen bij restaurants, musea en conferenties, die mogelijk ontheffing van Corona-maatregelen krijgen als alle bezoekers dit apparaatje gebruiken.

Benodigd Kapitaal:

€200.000 

Sector:

Health

In welke fase bevindt de organisatie zich?:

Seed

Omzet (Historisch & Prognose):

0

Investeringsbehoefte:

200k is nodig voor productontwikkeling, van TRL-3/Prototype naar TRL-5/Pilot over een periode van 12 maanden. Opbouw: 50k = laboratorium met test apparatuur, 30k = inkoop materialen en half-fabrikaten, 80k = personeelskosten, 40k = kosten inhuur derden waaronder onafhankelijke testen TNO.

Aantal founders:

2

Aantal werknemers:

1-5

EBITDA (Historisch & Prognose):

potentie: 10 miljoen euro per jaar

Gewenst type investeerder:

Informal Investor met affiniteit voor Personal Health products.

Sound bubble

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Beschrijving onderneming: Deze startup is dé innovatieve "social & sustainable" reis app waar je jouw trips en tips kan delen op een persoonlijke wereldmap met pins, photos en filmpjes op verschillende feeds. Een Instagram voor reizigers, met exclusieve reis...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest