Interactief gamified theorie certificering

18 januari 2023

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Met een markt vernieuwend platform in ontwikkeling en een snelgroeiende onderneming is deze startup op zoek naar een partner die hen kan helpen naar het volgende niveau.

De Innovatieve startup zal de plek worden voor de weggebruikers van de toekomst om hun theorie certificering snel te halen. Met al meer dan 30.000 geslaagde klanten en een alsmaar groeiend team zijn zij hard aan het werken om hét instituut in Nederland te worden voor toekomstige weggebruikers.

In Nederland alleen al gaan er op jaarbasis ongeveer 400.000 mensen naar het CBR om een examen af te leggen. Van deze groep haalt maar 42% het de eerste keer waardoor veel mensen steeds meer geld en tijd kwijt zijn aan het voorbereiden en het afleggen van het theorie-examen. Momenteel is Nederland een van de duurste ter wereld om je rijbewijs te halen… Veel ruimte voor verbetering dus!

Momenteel is deze innovatieve startup bezig met het ontwikkelen van een volledig gamified platform waar weggebruikers van de toekomst zich gemakkelijk kunnen voorbereiden op het examen. Ze hebben hierdoor een unieke propositie die goed aansluit op de vraag van Gen-Z. Daarnaast zijn ze dit platform zo aan het inrichten dat het toekomstbestendig is met een focus op geschiktheid voor internationale uitbreiding. Dit zorgt ervoor dat ze klaar zijn voor de toekomst en dat ze aan het bouwen zijn aan een zeer schaalbare innovatie. Met een team van uiterst gespecialiseerde docenten, IT’ers, marketeers en servicemedewerkers wil de startup dit product in een korte tijd laten uitgroeien tot de oplossing in NL en de EU voor mensen die hun rijbewijs willen halen.

De startup is op zoek naar een partner die wil investeren en helpen in deze startfase van het bedrijf. De investering zal worden gebruikt om de ontwikkelingsfase af te ronden en het product in de markt te brengen. Het gaat hier om een investering tussen de €100k-200k. Ze willen hierin niet alleen een investeerder vinden met kapitaal, maar ook een sparringpartner die ons met kennis kan verrijken om deze onderneming zo succesvol mogelijk te maken.

 

Business Model:

De startup levert hun dienst aan in de vorm van een pakket bestaande uit een x periode toegang met een x aantal examens.
 

Type klant:

B2B & B2C

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture capital, Strategische investeerders, Incubators/accelerators

 

USP’s:

Waar de huidige aanbieders van digitale oplossingen simpele video players in combinatie met examens aanbieden komt deze startup met een volledige interactief gamified applicatie. Dit is een markt vernieuwend platform waar de nieuwste kennis en theorie uit de ed tech space wordt geïmplementeerd om de optimale service aan te bieden.
 

Benodigd Kapitaal:

€150.000,-
 

Investeringsbehoefte:

– Development: €60.000,-

– Marketing €40.000,-

– Personeel €35.000,-

– Vestiging €15.000,-

 

Sector:

B2C Software; Gaming; Mobiliteit

 

Bedrijfsfase:

Pre-seed

 

Aantal founders:

3

 

Aantal huidige werknemers:

0

 

Ervaring:

– CEO: 5 jaar ervaring in sales, banking en consultancy + 3 jaar ervaring in de branche.

– CTO: IT-architect 20 jaar ervaring in big banks en IT.

– COO: 20 Jaar ervaring in branche als docent.

 

Maandelijkse omzet (huidig):

€0,-
 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€268.000,-
 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€595.000,-

 

Huidige maandelijkse kosten:

€0,-

 

Overige relevante informatie

De ondernemers hebben zelf meer dan €60k geïnvesteerd hiernaast heeft er een angel investor ook €60k ingelegd. 

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code