Internationale motormakelaardij voor klassieke motoren

22 september 2021

Beschrijving onderneming:

Internationale motormakelaardij voor klassieke sport- en racemotoren. Opgericht 05-01-2021. Gericht op verzamelaars met hoogwaardige collecties, investeerders in zeldzame motoren en motormusea. 

 

Business Model:

Bemiddeling bij aan- en verkoop van exclusieve klassieke motorfietsen in prijsklassen van €20.000 tot €300.000. Geen eigen inkoop en verkoop, enkel bemiddeling op provisiebasis. Groot netwerk in geheel Europa aanwezig, mede door 4-talige website.

 

Type klant:

B2B & B2C

 

Gewenst type Co-founder / Partner:

Commercieel; Technisch

 

USP’s:

Een gedurende 45 jaar opgebouwd netwerk en bestaande contacten met de twee andere internationale classic motorcycle brokers in Europa (gevestigd in de UK en Zwitserland). Contract met gespecialiseerd europees transportbedrijf. Escrow-account voor wereldwijde risicovrije transacties.

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Kennis van en ervaring in de motorwereld. Technisch inzicht. Spreken van meerdere talen is een pré, evenals commercieel gevoel (zonder al te sterk aan te dringen).

 

Investering:

Ja

 

Sector:

Overige

 

Bedrijfsfase:

Seed

 

Aantal founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Overige relevante informatie:

Eigenaar/oprichter heeft een vast inkomen uit anderen hoofde en is 64 jaar. Zoekt een enthousiaste partner cq mede-vennoot welke over enkele jaren het bedrijf over wil nemen. Inbreng 5.000 euro om partner te kunnen worden, uiteraard naast het voldoen aan de persoonsomschrijving.

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé startup voor sportclubs, atleten en fans

Dé startup voor sportclubs, atleten en fans

Deze onderneming is een sports marketing organisatie. Ze verbinden sportclubs en atleten wereldwijd met fans, sponsors en sport-gerelateerde goede doelen via hun platform. Het concept van de onderneming is dat zij 1 utility token (munt) hebben voor de gehele sport- en...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

De webshop met absurde kortingen

De webshop met absurde kortingen

Dit is een webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code