Internationale motormakelaardij voor klassieke motoren

22 september 2021

Beschrijving onderneming:

Internationale motormakelaardij voor klassieke sport- en racemotoren. Opgericht 05-01-2021. Gericht op verzamelaars met hoogwaardige collecties, investeerders in zeldzame motoren en motormusea. 

 

Business Model:

Bemiddeling bij aan- en verkoop van exclusieve klassieke motorfietsen in prijsklassen van €20.000 tot €300.000. Geen eigen inkoop en verkoop, enkel bemiddeling op provisiebasis. Groot netwerk in geheel Europa aanwezig, mede door 4-talige website.

 

Type klant:

B2B & B2C

 

Gewenst type Co-founder / Partner:

Commercieel; Technisch

 

USP’s:

Een gedurende 45 jaar opgebouwd netwerk en bestaande contacten met de twee andere internationale classic motorcycle brokers in Europa (gevestigd in de UK en Zwitserland). Contract met gespecialiseerd europees transportbedrijf. Escrow-account voor wereldwijde risicovrije transacties.

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Kennis van en ervaring in de motorwereld. Technisch inzicht. Spreken van meerdere talen is een pré, evenals commercieel gevoel (zonder al te sterk aan te dringen).

 

Investering:

Ja

 

Sector:

Overige

 

Bedrijfsfase:

Seed

 

Aantal founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Overige relevante informatie:

Eigenaar/oprichter heeft een vast inkomen uit anderen hoofde en is 64 jaar. Zoekt een enthousiaste partner cq mede-vennoot welke over enkele jaren het bedrijf over wil nemen. Inbreng 5.000 euro om partner te kunnen worden, uiteraard naast het voldoen aan de persoonsomschrijving.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code