High-end wintersport reizen

27 januari 2023

Met meer dan grote trots presenteren wij jullie onze onderneming!

Het begon allemaal zes jaar geleden, gedreven op liefde en een levenslange passie voor de wintersport. Vandaag staat er een sterke en bijzondere organisatie voor U, eentje die ik met trots aan u voorstel.

Wij organiseren high-end wintersport reizen en ons hart klopt nu éénmaal sneller in de winter. Wintersport professionals en reis specialisten met hetzelfde DNA waarbij ondernemen, vriendschap, avontuur, bergen, sneeuw, sportiviteit en plezier altijd centraal staan.

Wintersport is het ultieme gevoel van vrijheid. Letterlijk en figuurlijk. Vrij van alles de bergen beleven. Daarom zorgen wij voor uw ultieme wintersportreis. Een strakke planning, een kloppende organisatie met begeleiding door ervaren wintersport professionals. Zodoende voorkomt u vervelende verassingen, alles van A tot Z goed geregeld.

Ons professionele team bestaat onder andere uit: ski/snowboard instructeurs, sportartsen, journalisten, olympische atleten, ondernemers, ski specialisten en marketeers. Wij weten waar wij over praten!

Een wintersport planner ben je nu éénmaal 24/7 en als wij niet in de bergen te vinden zijn dan schrijven wij over onze avonturen en het overige wintersportnieuws op onze verschillende online kanalen.

Business model:

Ons bedrijfsmodel omvat de volgende diensten:

  • Het verkopen van high-end wintersport reizen (bedrijven, groepen en families)
  • Marketing en communicatie opdrachten voor skimerken en skigebieden

Type klant:

B2B

Gewenst type investeerder(s):

Angel Investor, Venture Capital, Private Equity, Incubator/Accelerator, Strategische Investeerder

USP’s:

Wij zijn een community driven concept, allen gepassioneerde en professionele wintersporters. Wij onderscheiden ons van bestaande reisagenten en touroperators omdat wij écht het leven leiden van een wintersport professional. Wij leven in de bergen! Zo hebben wij ervaren gidsen in Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het is onze visie dat er altijd een persoon van de community op locatie is om onze reisklanten zo een optimale wintersport ervaring mee te geven. De community leden presteren op de topniveau voor uw skiplezier.

Benodigd kapitaal:

€100.000,-

Investeringsbehoefte:

Wij zoeken externe funding om onze ambities en professionele groei waar te kunnen maken. Met deze investering zullen wij een sterke stap richting de toekomst kunnen maken. Ik wil hierbij onze toekomstige investeerder(s) uitnodigen om ons verhaal en mijn droom tijdens een kennismaking toe te lichten.

Sector:

Travel

Bedrijfsfase:

Early-Growth

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

3

Ervaring founder(s):

Als oprichter en eigenaar heb ik vele jaren ervaring opgedaan binnen de wintersport. Zo ben ik onder andere Sales Director geweest van een reisbureau voor wintersport in Nederland en heb ik in 2008 een wintersport platform opgericht dat ik later verkocht heb. Verder heb ik veelal in commerciële functies binnen de media gewerkt. Ik heb onder andere gewerkt als sales manager bij; Endemol, Yahoo en Infostrada.

Maandelijkse omzet:

€40.000,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€400.000,-

Omzet (prognose) maand 13 – 24:

€600.000,-

Maandelijkse kosten:

€5.000,-

Overige relevante informatie:

Wij hebben tot dusver geen externe financiële investering gehad. Het bedrijf is door mij, met veel energie, enthousiasme en passie opgericht. Feitelijk heb ik de afgelopen jaren met oogkleppen op en volledige focus keihard gewerkt om te zijn waar wij nu staan. Wij hebben gezonde en uitdagende ambities.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

A modern thrift store concept

A modern thrift store concept

This company is going to be a sustainable and modern thrift store concept that offers high-quality secondhand goods...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code