Verscheidene innovatieve technische oplossingen

31 oktober 2022

Dit bedrijf werd 2,5 jaar geleden opgericht toen deze ondernemer op zoek ging naar een investeerder voor dit project van 3 innovaties. De onderneming is geregistreerd voor alle zakelijke activiteiten met betrekking tot gezondheid, gezondheidspreventie, innovatie, makelaardij, sport, sporttraining, verkoop, enz. De oprichter, kinesioloog-professor, van dit bedrijf heeft met een team van experts wetenschappelijk onderzoek gedaan op deze verschillende vlakken. Door deze onderzoeken heeft dit bedrijf verschillende innovatieve producten ontwikkeld die nodig zijn voor een zeer breed scala van EU- ingezetenen. Zo hebben ze innovatieve technische oplossingen voor de revalidatie en sport ontwikkeld en zouden ze deze nu graag verkopen. Het onderzoek duurde meer dan 25 jaar.

Enkele voorbeelden van producten die ze hebben ontwikkeld in verschillende sectoren:

 • In de Gezondheidstechnologie: Een innovatie die het probleem van de “cervicale wervelkolom” oplost. Miljoenen vrouwen hebben dit probleem. De innovatie is ook bedoeld voor een breed scala van mensen als maatregel om het ontstaan van cervicale wervelkolomproblemen te voorkomen.

 • In de Sporttechnologie: Deze innovatie begeleidt recreatieve sporters en professionele sporters en coaches door een veilig trainingsproces met alle belangrijke realistische en nauwkeurige individuele resultaten. De resultaten zijn een nauwkeurige indicator van succes en tonen de noodzaak van correctie in de programmering van fitnesstraining. Miljoenen sportrecreanten, professionele atleten en clubs zouden heel blij zijn om dit innovatieve product te kunnen kopen, omdat het het fundamentele probleem van meetbare individuele resultaten en vooruitgang in het trainingsproces zou oplossen.

 • In de medische kinesiologie Gezondheidspreventieprogramma’s: Dit is een meetbare monitoring van het herstel van het lichaam en zijn schriftelijke instructies hoe en met welke activiteiten. Na een 10-daagse programma in een erkend hotel zullen de behaalde resultaten behouden blijven maand, en dan is het noodzakelijk om minimaal 2 keer per week door te gaan met het gerichte programma volgens de instructies van het herstelcentrum. De geïnteresseerde populatie zijn werknemers en eigenaren van bedrijven in de EU. Het is een bekend feit dat de EU ongeveer 150.000.000 werknemers heeft. Daarom is het potentiële aantal gebruikers onbeperkt, evenals de interesse in het verminderen van ziekteverzuim, blessures op het werk, het elimineren van chronische vermoeidheid, resocialisatie en het verhogen van de productiviteit.

 

Dit bedrijf werd echter onmiddellijk in de wacht gezet om investeerders te zoeken en de lopende kosten terug te draaien. Naast moderne medisch-technische oplossingen is het noodzakelijk om een nieuwe innovatie te creëren voor langdurig onderzoek. De leden van het professionele team hebben dus hun eigen werk, maar ze hebben de samenwerking al vele jaren geleden aanvaard. De ondernemer is hoog gepositioneerd in Europese organisaties zoals het World Health Organization Office for Europe en EFCS – European Federation for Corporate Sport and Health – President of Health Management for Corporate Sport and Health, daarom is het marktpotentieel overal in de EU en daarbuiten.

Het professionele team is een groep universiteitsprofessoren, bekende economen, advocaten, toerismemanagers, kinesiologen en artsen. Dit bedrijf is in rust en ze zijn de afgelopen 2 jaar actief op zoek geweest naar een investeerder. De coronapandemie heeft hun actie vertraagd. Het team wacht nu op een investeerder om de hele reeds innovatieve producten in de bekende Europese markt te lanceren. Geïntresseerde investeerders kunnen gedetailleerde documentatie over de verschillende onderzoeken, projecten en innovaties.

Business model:

Directe verkoop van diverse innovatieve producten.

Type klant:

B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capitalist

USP’s:

Dit bedrijf is uniek in zijn innovatieve producten. Het heeft geen concurrentie en is gegarandeerd jarenlang marktleider. Voor elk innovatief product is er een gedetailleerde methodologie, doelen en resultaten die worden bereikt door de aangeboden oplossingen toe te passen.

Benodigd kapitaal:

€1.000.000,-

Investeringsbehoefte:

Het kapitaal wordt gebruikt voor:

€200K – voor de voltooiing van medische diagnostische apparatuur in het geselecteerde actieve herstelhotelcentrum – Medisch preventiewellnessprogramma en de aankoop van een officieel voertuig voor excursies – bedrijven in EU-landen; “Oprichting van de Europese Federatie voor preventie van de gezondheid van werknemers” om het leiderschap en de marktcontrole in de EU te behouden.

€200K – voor marketing materiaal en filmopnamen voor presentaties tijdens bezoeken van bedrijven uit EU-landen en grote toeristenbeurzen in de EU;

€70K – voor het invullen van de werkruimte in het hotel, IT-apparatuur voor werk, communicatie en vertaling in het congrescentrum.

€70K – voor registratie van innovatieve producten, ontwerp, creatie van prototypes en start van productie.

€50K – voor het inhuren van 5-6 experts.

€110K – voor de voortzetting van het onderzoek van de voorbereide projecten van nieuwe innovaties.

€200K – een bedrijf starten en 40 studenten van de Faculteit Bewegingswetenschappen betalen om groepen op het programma te leiden.

€100K – voor de operationele start en instandhouding van het bedrijf in de periode voordat de eerste inkomsten worden gegenereerd.

  Sector:

  E-Commerce, health, Productie, Sporttech

  Bedrijfsfase:

  Pre-Seed

  Aantal founders:

  1

  Aantal huidige werknemers:

  6 ervaren experts wachten op de ondertekening van de arbeidsovereenkomst, direct na het vinden van een investeerder.

  Ervaring founders:

  De oprichter is hoogleraar MSc kinesiologie. Het bedrijf heeft een professioneel team van 11 personen. De teamleden zijn universiteitsprofessoren, ervaren economen, artsen, kinesiologen, advocaten en toerismemanagers. Dit zijn experts met een internationale rating en een zeer grote wetenschappelijke en praktische ervaring. Details kunnen worden opgevraagd.

  Maandelijkse omzet:

  €0,-

  Omzet (prognose) komende 12 maanden:

  €0,-

  Omzet (prognose) maand 13-24:

  €2.000.000,-

  Huidige maandelijkse kosten:

  €0,-

  Overige relevante informatie:

  In de afgelopen 20 jaar heeft het team van dit bedrijf allemaal hun eigen bedrijven gehad waar ze van leven en geld verdienen. De afgelopen 20 jaar hebben ze gezamenlijk geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gezondheidszorg, waarbij ze innovatieve producten hebben gedefinieerd die miljoenen mensen zullen helpen en hoge inkomsten zullen genereren.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Interesse? Wij verbinden je graag!

  Naam*
  Nieuwsbrief

  Volg ons

  Recente plaatsingen

  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

  Andere interessante plaatsingen

  De rolstoel opnieuw uitgevonden

  De rolstoel opnieuw uitgevonden

  Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
  Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
  Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

  De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
  Lees meer

  Over Venture Capital

  Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

  Bellen:

  Tel: 030-300.32.27

  Mailen:

  info@venturecapital.nl 

  Bezoeken:

  Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

  Design by SDG Works

  Scan de code