Slim je geld investeren in bedrijven met potentie?

Geef vrijblijvend een zoekprofiel op voor de gewenste investering. Wij doen de rest. 

Help bedrijven groeien

Door jou als investeerder te verbinden met organisaties die op zoek zijn naar de volgende groeistap kunnen wij samen bedrijven laten groeien. Laat jouw voorkeuren en ervaring weten, dan vinden wij voor je de volgende investering. Zo maken wij dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens.

Wil je operationeel betrokken zijn bij een bedrijf en een co founder-/partnerrol aannemen? Plaats dan via de Co-founder/partner aangeboden pagina een proposities om jezelf als Co-founder/partner aan te bieden.

Bekijk alle investeringsmogelijkheden op onze marktplaats.

Hoe werkt het matching proces?

Bij VentureCapital.nl kun je ervoor kiezen om je zoekprofiel openbaar of privé te plaatsen op onze website. Als je besluit om je profiel privé te houden en niet openbaar te delen, ontvang je berichten over de meest relevante kansen op basis van jouw voorkeuren. Wanneer je deze interessant vindt, kun je jouw gegevens achterlaten in de propositie, waarna de ondernemer contact met je opneemt.

Indien je ervoor kiest om je anonieme profiel openbaar te maken, kunnen ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal ook rechtstreeks op jouw profiel reageren. Deze reacties worden een-op-een naar jou doorgestuurd, waardoor jouw privacy gewaarborgd blijft indien je geen contact wil opnemen.

Hoeveel kost een matching?

Iedere matching, bedrijf of investeerder is anders. Zoeken naar een geschikte investeringskans via de site is gratis. Is extra hulp van onze experts gewenst dan bekijken en bespreken wij de mogelijkheden graag verder met je. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag bij een actieve matching.

Is een zoekprofiel écht gratis?

Plaatsing van een (anoniem) investeerders zoekprofiel op VentureCapital.nl is 100% gratis. Uiteraard is het ook mogelijk dat we het profiel niet publiceren en enkel discreet opslaan in ons systeem om je zo goed mogelijk passende, nieuwe proposities toe te kunnen zenden.

Geef jouw gewenste zoekprofiel op

Vrijblijvend jouw zoekprofiel aan ons doorgeven kan makkelijk en snel via het portaal op onze website. Wij houden je graag op de hoogte van passende profielen door deze aan jou door te sturen.

R

100% gratis

Het plaatsen van een zoekprofiel is kosteloos voor investeerders. Wij verdienen pas na resultaat aan de kant van de kapitaalzoekende ondernemer.

R

Een match die past

Matchen staat niet altijd centraal op alleen kapitaal. Een ander belangrijk facet is dat een organisatie aansluit op jouw kennis, netwerk en expertise en of jij het kapitaalzoekende bedrijf verder kan ondersteunen.

Venture Capital Partners

Heb je hulp nodig bij het fundrais traject, bijvoorbeeld bij het waarderen van een onderneming waarin je wilt investeren, of bij de beoordeling/opstellen van investeringsovereenkomsten? Wij werken samen met diverse partners die je tijdens het financieringsproces kunnen bijstaan.

Bekijk hier de partners van VentureCapital.nl en neem vrijblijvend contact met ze op.

Venture capital partner
Venture Capital
Venture Capital Nederland
business Angels
Scan de code