Nieuwe investeringsprofielen

9 april 2021

Nieuwe investeringsprofielen

Beste heer/mevrouw,

In onze mailing kunnen wij je vandaag informeren over de onderstaande negen nieuwe investeringsprofielen. Voor meer informatie, vragen en/of verdere interesse kan je eenvoudig contact opnemen met de aanbieder van het desbetreffende profiel.

Uitgelicht profiel

Duurzaam surf & swim wear merk uit Nederland

Benodigd Kapitaal: € 300.000,-
Fase: Early Growth
Sector: E-Commerce, Retail

Deze startup is een hard groeiend en duurzaam surf & swim wear merk uit Nederland (het land van het water). Zij ontwerpen en verkopen wetsuits, swim wear en beach wear. Gelanceerd in 2019.

📣 Nieuwe investeringsprofielen 

Unieke MVO investeringspropositie

Benodigd Kapitaal: € 34.550,-
Fase: Volwassen
Sector: Impact

Unieke MVO investeringspropositie: Concerten onderaan de balkons van grote ouderenflats!

Lees / bekijk meer…

Innovatieve producten voor het monitoren van patiënten

Benodigd Kapitaal: € 1.000.000,-
Fase: Seed
Sector: ICT, Health

Deze startup ontwikkelt innovatieve producten waarmee patiënten in ziekenhuizen worden gemonitord. Zij combineren bestaande wearable technologie met hun slimme algoritmes waarmee zorgverleners de zorg voor hun patiënten kunnen optimaliseren. 

Lees / bekijk meer…

Overal veilig inloggen & identificeren met 1 app

Benodigd Kapitaal: € 1.500.000,-
Fase: Seed
Sector: B2C Software

Deze startup (opgericht januari 2019) is ’s werelds eerste identiteitsplatform dat eindgebruikers, bedrijven en overheden een enkele, gebruiksvriendelijke, herbruikbare en zeer veilige identiteitsoplossing biedt via 1 app.

Lees / bekijk meer…

An ambient music record label for meditation

Benodigd Kapitaal: $ 30.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Overige

This startup is an ambient music record label, designed to aid listeners in sleep, relaxation, meditation, yoga, study and focus.

Lees / bekijk meer…

Platform en app voor on-demand beauty services

Benodigd Kapitaal: € 100.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, B2C Software, Platform

Deze startup is een beauty platform en mobiele app waarmee het mogelijk is om on-demand een professionele beauty artiest op jouw locatie te kunnen boeken. Daarnaast lanceert de startup nu een nieuw concept gericht op luxe ervaringen rondom beauty op unieke locaties.

Lees / bekijk meer…

Sustainable jeans production for major brands

Benodigd Kapitaal: € 1.500.000,-
Fase: Pre-seed
Sector: Productie, Impact

Deze startup is een bedrijf met een positieve impact op het milieu en een geverifieerde toeleveringsketen op basis van waarden van B-Corp. De startup is een kledingwasserij die zich richt op het afwerken van jeans met hightech oplossingen voor kwaliteit, prestatie en duurzaamheid.

Lees / bekijk meer…

Innovatieve app voor duursporters wereldwijd

Benodigd Kapitaal: € 125.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, B2C Software, Health

Innovatieve app voor duursporters wereldwijd (zoals wielrenners) die hun voeding en vocht behoeftes voorspelt om optimaal te presteren en herstellen. De Mobiele App is gemaakt in samenwerking met ondermeer wielerploeg Team DSM (voormalig Team Sunweb).

Lees / bekijk meer…

Innovatief Urban Kledingmerk

Benodigd Kapitaal: € 100.000,-
Fase: Seed
Sector: E-Commerce

Dit online merk werd in 2019 opgericht door twee ambitieuze jongens en is begonnen met verkopen in 2020. Het betreft een luxe, duurzaam e-commerce lifestylemerk.


Lees / bekijk meer…

 

Clubhouse:
Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Iedere woensdag om 11.00 uur hosten wij de Room ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf‘ op Clubhouse 👋

We nodigen diverse gasten uit, delen informatie en nodigen ondernemers uit om hun bedrijf te ‘pitchen’. Luister graag mee met de mogelijkheid om deel te nemen aan de gesprekken en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang voor deze (iPhone only) app laat het ons dan weten en we kijken of we je een uitnodiging kunnen toesturen.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij kunnen je makkelijk op de hoogte brengen van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde zoekprofiel voor investeerders

 

⭐️Informatie en partners 

Meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie onze informatiepagina met interessante artikelen, blogs, begrippen, etc. 

VentureCapital.nl is enkel een matchmaking platform voor kapitaalzoekende ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven, of het juist distribueren van de opgehaalde funding.

Wil je misschien zelf als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem contact met ons op voor een gratis vermelding. 

 

👑 Ondernemers

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op ons platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze goede manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Tevens bieden we optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zodoende nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over.

Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Reply of neem contact met ons op via info@venturecapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code