Investeren in kleine bedrijven

31 januari 2023

Investeren in kleine bedrijven

Wij maken dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens. Door jou te verbinden met een organisatie die op zoek is naar de volgende stap binnen hun organisatie kunnen wij samen bedrijven laten groeien. Iedere match is anders daarom werken wij op een persoonlijke aanpak. Laat jouw aanpak weten, dan zoek wij jouw volgende investering.

Aantrekkelijk rendement op kansrijke ondernemingen

Bij Venture Capital willen we er alleen voor zorgen dat je de best mogelijke investering doet. Het is gemakkelijk – het enige wat je hoeft te doen is een vermelding van jouw zoekprofiel op onze website plaatsen en de locatie vermelden. Wij sturen dan potentiële matches één voor één rechtstreeks naar je door zonder kosten in rekening te brengen! Zodra ze in jouw inbox aankomen, kan je zo snel mogelijk contact met ze opnemen. Investeren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Investeren in Bedrijven als angel investor

Angel-investeerders, ook bekend als business angels, zijn particulieren die investeren in beginnende bedrijven of starters. Deze ondernemers hebben vaak een schat aan ervaring en inzicht die zij de nieuwe onderneming kunnen bieden. Vaak verstrekken angel investors pre-seed, seed en/of groeikapitaal in belangrijke stadia van de ontwikkeling van de onderneming. Niet alleen brengen deze doorgewinterde professionals hun eigen troeven in, maar zij beschikken ook over een overvloed aan ondernemerswijsheid die zij bij eerdere ondernemingen hebben opgedaan, samen met aanzienlijke netwerken – dit alles kan gemakkelijk worden overgedragen ten gunste van beginnende bedrijven!

Investeren in klein bedrijf

Omdat zij zelf ondernemer zijn geweest, hebben angel investors een beter inzicht in de risico’s van startende en kleine ondernemingen. Daarom verwachten zij doorgaans een hoger rendement op hun investeringen dan andere durfkapitalisten. Om ervoor te zorgen dat deze afspraak wordt nageleefd eisen angel investors vaak aandelen in ruil voor geldinjecties.

Help ondernemers groeien

Slimme investeringen doen kan lastig zijn, dus waarom laat u het niet aan de experts over? Met Venture Capital wordt je verbonden met een geweldig bedrijf dat op zoek is naar manieren om zijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen – en dit alles perfect op maat gemaakt voor jou. Alles wat we nodig hebben is uw voorkeursstrategie, en kijk dan toe hoe ons team zijn magie werkt bij het vinden van een investering die past bij jouw behoeften!

Lukt het niet? Dan helpen onze experts je natuurlijk verder. We bespreken wat er moet gebeuren en bekijken de mogelijkheden. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag bij een actieve matching.

  • Hoe kan ik investeren in kleine bedrijven?

    Je kan op veel manieren investeren in bedrijven. Je kan natuurlijk een deel van de aandelen overnemen of geld investeren. Het brengt wel risico’s met zich mee. Je kan natuurlijk altijd je geld verliezen, dat is een risico bij investeren. Je kunt ook geld investeren in mkb-bedrijven die al langer bestaan.

  • Verdien ik veel met investeren in bedrijven?

    Het is dus een risico om te investeren, maar het rendement kan hoog zijn. Als je in een betrouwbare startup investeert met goede ideeën, is de kans groot op rendement. Je hebt een deel van een bedrijf dus je kan ook invloed hebben op de richting.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code