A new generation of cleaning

1 november 2022

Dit bedrijf gelooft dat ieders tijd waardevol is. Ze geloven dat iedereen een goede hygiëne en gezondheid verdient. De manier waarop dit bedrijf de tijd, hygiëne en gezondheid van hun klanten waarderen is door het reinigen van hun auto’s zonder dat het hen tijd en moeite kost.

Vanaf najaar 2022 starten ze in de Randstad met het reinigen van auto’s voor Big Corporates, Mobility Hubs, Logistieke bedrijven en winkelcentra op een niet locatie gebonden maar mobile manier. Het bedrijf heeft een Interface & app in ontwikkeling met integratie van de top-10 FMIS platforms, waardoor de integratie van hun diensten met de grootste leasemaatschappijen en aanbieders van parkeeroplossingen gewaarborgd is. Mensen kunnen een schoonmaakdienst reserveren via de app, of via hun eigen platform, de sleutels achterlaten bij de receptie en doorgaan met hun drukke werkdag. De medewerkers van dit bedrijf zullen de auto’s volledig detailleren, een leuk cadeautje achterlaten voor de klant en de sleutels afgeven bij de receptie. De klant krijgt via een app bericht dat zijn auto schoon en klaar is.

De Mobile Cleaning busjes hebben hun uniek ontworpen, gepatenteerde en speciaal gebouwde machines met grote batterijen door gespecialiseerde bedrijven. Dit bedrijf kan tot 8 uur volledig autonoom werken met zijn stroom- en watervoorziening aan boord. Ze recyclen ook het gebruikte water volledig terug, waardoor ze volledig groen en duurzaam werken. Het bedrijf gebruikt een combinatie van stoom en alcohol voor het interieur van de auto’s, waardoor een bacterie- en virusvrije omgeving in de auto wordt gegarandeerd. Het bedrijf voert regelmatig bacteriële controles uit om ervoor te zorgen dat ze aan hogere normen voldoen dan de industrie deze opgeeft.

Om hun volledige potentieel te bereiken en een succesvolle lancering te hebben, zijn ze op zoek naar een investering van 870.000 euro in tickets van 100.000 euro. De investering zal stapsgewijs gebeuren, eveneens in overeenstemming met hun mijlpalen. Voor meer informatie over de investering kunt u reageren op deze propositie.

Business model:

B2B – corporate contracten op Fleettotal basis (zowel direct via grote corporates, als via Leasemaatschappijen obv whitelabel service provider), verdiensten met maandelijkse wasbeurt voertuigen op locatie.

B2C – verdiensten per wasbeurt op locatie. Dit kunnen zowel medewerkers van grote corporates zijn, als bezoekers van grote winkelcentra

Overdag doordeweeks focust dit bedrijf zich op corporates en leasemaatschappijen. Overdag in het weekend focussen ze zich op B2C in drukke parkeergarages en winkelcentra. In de avonden focussen ze zich op schoonmaak voor logistiekbedrijven: Vrachtwagen cabines en binnenkant trailers voor HACCP reiniging van trailers.

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capitalist, Adviseur

USP’s:

Dit bedrijf heeft een volledig schaalbaar Business Model, een interface en App in ontwikkeling, een gepatenteerde set-up voor hun voertuigen, green investment en willen 100% Sustainable operations per 2025 bereiken.

Ze hebben een interface o.b.v. het salesforce platform, met integraties naar de top10 FMIS Systemen waarmee er een aansluiting gemaakt kan worden met alle leasemaatschappijen en fleetmanagement software. Hierdoor kunnen gebruikers (de leaserijders, medewerkers van grote corporates of individuen) reserveringen maken via de app en de verrekening kan via tokens maandelijks geaccumuleerd achteraf betaald worden (B2B) of direct in de app afgerekend worden (B2C).

Het bedrijf is locatie onafhankelijk en hebben gepatenteerde machines die 100% sustainable kunnen opereren. De machines zijn zelfvoorzienend en kunnen max. 8 uur lang op locatie met het team autonoom op locatie opereren. Ze hebben groeiambities voor 16 grote Europese steden.

Bij de ontwikkeling van onze interface is er rekening gehouden met de groeiambities en hiervoor hoeven geen aanpassingen verricht te worden. Dit bedrijf kan per kwartaal opschalen naar 3 additionele steden.

Benodigd kapitaal:

€220.000,-

Investeringsbehoefte:

  • De investeringsbehoefte is voor het afronden van de ontwikkeling van de interface (via een salesforce implementatiepartner) (voor 50% ontwikkeld) ad. EUR 100.000;
  • Inventaris EUR 30.000;
  • Machines EUR 65.000;
  • Werkkapitaal voor het aannemen van medewerkers en opschalen van de productie EUR 25.000.

Het bedrijf heeft een investering nodig per Milestone, de eerste Milestone is EUR 220.000 voor het opstarten.

De tweede Milestone (na het ontvangen van grotere orders via leasemaatschappijen voor het opschalen van productie eenheden) is nog eens EUR 220.000.

Hierna heeft de startup een derde milestone geplant. Deze is bedoeld om het verder doorschalen naargelang de vraag vanuit de klanten en regio’s te realiseren. Dit zal op basis zijn van vooraf getekende overeenkomsten gebeuren met leasemaatschappijen, klanten en parkeergarages. Aan de hand hiervan zal het tijdstip van de derde Milestone bepaald worden dit zal per 3 stappen van 3 units gebeuren. Deze Milestone heeft een investering nodig van EUR 430.000

Sector:

Mobility, Zakelijke dienstverlening, Overig

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

2

Aantal huidige werknemers:

4

Ervaring founders:

De eerste founder heeft 3 jaar werk ervaring bij KPMG op de Audit Financial Services Afdeling en is momenteel Financial Analyst bij ABN Amro Hypothekengroep. Tevens heeft de founder ervaring in autodetailing sinds 2010.

De tweede Founder is Lead Software Developer bij CooperVision Specialty EyeCare EMEA. Hij overziet de ontwikkeling van de interface obv het salesforce platform en betreed zijn functie als CTO.

Verder zijn er nog 4 management leden:
HR Manager, met ruime ervaring bij een groot landelijk opererend Carwash bedrijf.

Een content manager, met 15 ervaring in media productie.

Een Chief Marketing officer, met 6 jaar ervaring bij de Big 4.

Een Custommer officer, die trainingen zal geven bij de klanten en tevens ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden. 

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€713.143,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€1.921.920,-

Huidige maandelijkse kosten:

€0,-

Overige relevante informatie:

Het bedrijf heeft al enige tractie en ook lokale gecontracteerde partners in de 4 grote steden en zijn bezig met de sollicitatieprocessen voor de eerste teams die per januari 2023 aan boord zullen komen.

Deze startup heeft hun research, pitch deck en voorbeeld van de interface gereed om te delen met geïnteresseerde investeerders. Deze kunnen worden opgevraagd worden door een reactie achter te laten op deze propositie.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

A modern thrift store concept

A modern thrift store concept

This company is going to be a sustainable and modern thrift store concept that offers high-quality secondhand goods...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code