De eerste online academy in de NFT wereld

16 augustus 2022

Dit is een online academie voor ondernemers in de NFT wereld. Dit bedrijf heeft in de NFT wereld een vakkenpakket van 10 vakken samengesteld. Dit zijn:

  1. Psychologie
  2. 12 universal laws
  3. Billionaire habits
  4. Dropshipping
  5. Amazon FBA
  6. Social media marketing business
  7. Affiliate marketing
  8. Crypto
  9. Start your own brand
  10. Real estate

De vakken zullen behandeld worden in live lessen met leraren. Hiernaast zal er ook vooraf opgenomen beeldmateriaal aanwezig zijn waarbij je elke business strategie stap voor stap kan bekijken. Aansluiten hieraan zal het bedrijf opdrachten en toesten toevoegen. De lessen zijn verdeeld in semester van 5 maanden met tussen de semesters elke keer een maand rust. Door een NTF van dit bedrijf te kopen (uitgifte prijs: $2000,- per stuk) wordt de toegang verleend tot de online academie en kunnen de vakken gevolgd worden.

Er is al veel interesse voor de online academie vanuit instagram en het bedrijf heeft een sterke marketing campagne. Ze hebben samenwerkingen met veel grote artiesten en influencers (Drake, Rich the kid, Ronnie flex, Hef en nog veel meer) en verwachten dus veel potentiële klanten te kunnen bereiken. Daarom verwachten de founders al hun NTF’s, 5557 stuks in het eerste jaar te kunnen verkopen. Dit zal gaan om een omzet van meer dan 10 miljoen euro.

De omzet zullen ze gaan gebruiken om een privé eiland te kopen waar ze business evenementen en festivals zullen organiseren. Zo willen zij iets unieks doen voor hun klanten. Daarbij zouden ze weer veel geld kunnen verdienen met dit eiland. Niet alleen door festivals aan te bieden maar ook business evenementen waarbij ze veel zaken kunnen doen. 

Business model:

De onderneming verkoopt NFT’s (5557 stuks) wat tevens de toegang verleent tot de online academie. Ze worden verkocht voor $2000,- per stuk. De NFT’s kunnen doorverkocht worden bijvoorbeeld wanneer een klant de vakken heeft afgerond. Door de vraag een het aanbod van de NFT’s kan de waarde van de NFT’s kan stijgen of dalen. Bij de doorverkoop van de NTF’s ontvangt het bedrijf 10% van de verkoop prijs.

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capitalist, Adviseur

USP’s:

Dit is de eerste online academy in de NFT wereld. In de NFT wereld zijn er momenteel allemaal casino’s, musea en ect maar er is momenteel nog geen school. Dit is een gat in de markt. De onderneming heeft een uitgebreide ondernemingsplan waarin alles erg duidelijk is uitgelegd. Deze kan worden opgevraagd bij interesse.

Benodigd kapitaal:

€220.000,-

Investeringsbehoefte:

De investering zal voor een groot gedeelte gaan naar marketing. In totaal zullen ze meer dan 600 miljoen potentiële klanten bereiken. Een klein deel zal ook gebruikt worden voor promotievideo’s. Maar dit valt eigenlijk ook onder marketing. Verdere specificaties over de investeringsbehoefte kunnen worden opgevraagd door middel van het ondernemingsplan.

Sector:

Crypto/Blockchain, Zakelijke dienstverlening, Onderwijs

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal founders:

2

Aantal huidige werknemers:

10

Ervaring founders:

De founders zijn 2 studenten die al 3 jaar bezig zijn met ondernemen. Ze hebben ervaring met dropshipping, verkopen op bol.com en met uitzendbureau’s. Ze werken samen met professionals die meerdere projecten succesvol hebben uitverkocht.

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€20.000.000,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€50.000.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€0,- (Per klus zullen personen speciaal worden ingehuurd daarom heeft het bedrijf geen vaste kosten.)

Overige relevante informatie:

Ze willen graag zo snel mogelijk aan de slag. Ze hebben alle deals al klaar staan. Het hoeft alleen nog betaald te worden. Als je geïnteresseerd bent kunnen de ondernemers het ondernemingsplan uitbundig met je doornemen.

De ondernemers kunnen volgens hun plannen het geïnvesteerde bedrag binnen 3 maanden x3,5 terugbetalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code