Bronsing Life Science Consultancy

14 september 2020

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Bronsing Life Science Consultancy B.V. (i.o.) is opgericht in mei 2019 als eenmanszaak (nu bezig met een B.V. op te richten) en richt zich op het verlenen van advieswerkzaamheden op het gebied van de ontwikkeling van geneesmiddelen voor de Europese markt. De klanten zijn meestal niet-Europese biotechnologische of biofarmaceutische bedrijven die klaar zijn voor een stap richting Europa, maar niet de kennis in huis hebben dit zelf te doen. Bronsing Life Science Consultancy kan daar bij helpen.

Sector:

Health; Zakelijke dienstverlening

In welke fase bevindt de organisatie zich?:

Seed

Omzet (Historisch & Prognose):

Afgelopen jaar: verlies van ca 1000 euro, prognose 2020 ca. €70.000, 2021 ca €150.000, 2022 ca. €200.000

Investeringsbehoefte:

Bronsing Life Science Consultancy heeft geen financiering nodig, maar is op zoek naar een win-win situatie door het meer waard maken van het potentiële geneesmiddel door de doorontwikkeling in Europa

Aantal founders:

1

Aantal werknemers:

1-5

Gewenst type investeerder:

stil

Overige relevante informatie:

Het voorstel is als volgt. Deze organisatie zoekt bedrijven die toe zijn aan een stap richting Europa. Jullie als investeerders en zij als bedrijf hebben belang bij het zo waardevol mogelijk maken van het potentiële geneesmiddel, en dat kan door de doorontwikkeling van het product voor meer dan een regio en Europa is dan een belangrijke regio met meer dan 500 miljoen mensen. Bij die doorontwikkeling kan Bronsing Life Science Consultancy helpen door een European Regulatory Plan op te stellen met milestones die waarde toevoegen, bijvoorbeeld de aanvraag van Orphan designation, scientific advice over specifieke vragen die het ontwikkelteam heeft of door als partner op te treden voor de aanvraag van SME status in Europa. Daardoor wordt het ook inzichtelijk waar naar toe wordt gewerkt en kunnen we meten waar we staan. Natuurlijk ontvangt Bronsing Life Science Consultancy een honorarium voor de werkzaamheden en in ruil daarvoor wordt het potentiële geneesmiddel meer waard en uiteindelijk gaat het om markttoelating van het middel, en alle activiteiten moeten gericht zijn op de vergroting van de kans op goedkeuring.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Maandelijkse Omzet: € 10.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Mobility, Retail

De onderneming is gestart in november 2022, heeft in Q2 een aanvang gemaakt met een pilot, die nu redelijk succesvol is afgerond. Er wordt gezocht naa...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code