Maatschappelijk betrokken sportschool

Deze startup heeft als doel om om een leefstijl/zorgcentrum te creëren waar een selecte groep professionals werkzaam in de zorg, sport en gezondheid samenkomen en hun praktijk kunnen uitoefenen. Het leefstijlcentrum biedt een unieke faciliteit waar een veilig en exclusief klimaat wordt gecreëerd om begeleiding aan te bieden aan jong volwassenen met gedragsproblemen (LVG-18+). Het heeft een complete fitnessinventaris van een grote sportschool (850m²), maar enkel toegankelijk op afspraak via de verschillende professionals of als exclusieve member met een private gym membership. Dit maakt het concept vernieuwend en aanvullend in het huidig aanbod van zorgaanbieders en personal trainers/coaches werkzaam in de sport en gezondheidsbranche.

Business model:

De kern van de business:

-Het aanbieden van ondersteuningstrajecten welke worden vergoed via een PGB indicatie vanuit de WMO, de jeugdwet en/of de WLZ (minimaal €47,50 per uur);

-Het aanbieden van een (gesloten) trainingsfaciliteit aan professionals werkzaam in de sport, zorg en gezondheidsbranche (jaarcontract: subscriptie €500,- per maand);

-Het aanbieden van private memberships aan een selecte groep, welke behoefte heeft om te sporten in een exclusieve en gesloten omgeving, waar ontwikkeling, rust en privacy centraal staan (subscriptie €35,- per maand);

-Het aangaan van (langdurige) samenwerkingen met het bedrijfsleven, de gemeente, het onderwijs, de jeugdzorg en reclassering t.b.v. projecten en/of verhuur van de faciliteit (€250,- per dag op basis van huurovereenkomst).

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capital, Co-Founder

Gewenst type Co-founder / Partner:

Ervaring met opschalen, Maatschappelijk betrokken

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Een maatschappelijke visie op gezondheid, ontwikkeling, schulden, kansenongelijkheid.

USP’s:

-Dit bedrijf heeft een complete fitnessinventaris van Technogym, een rubberen sportvloer van circa 400m2, een officiële (boks) trainingsring, diverse kantoorinventaris om spreekkamers in te richten voor workshops en/of individuele/groepsbegeleiding.

-De complete inventaris heeft een nieuwwaarde van circa €250.000,- (volledig betaald met eigen vermogen) en is nauwelijks gebruikt.

-De onderneming is een door het ministerie van VWS erkende zorgaanbieder. Is toegelaten tot de Wet Toelating Zorgaanbieders (WTZA) en heeft een HKZ keurmerk.

-Er is geen zorgaanbieder in de Randstad welke op deze manier en met deze inventaris ondersteuning en begeleiding aanbiedt.

Benodigd kapitaal:

€275.000,-

Investeringsbehoefte:

-3 maanden borg €15.000,-

-Transport verhuizing inventaris €10.000,-

-Verbouwing €15.000,-

-Marketing €10.000,-

-Vaste lasten 12 mnd €75.000,-

-Aflossing+rente financiering €35.000,-

-Overname inventaris €65.000,- (taxatiewaarde €125.000,-)

-Cashflow €50.000,-

Sector:

Health, Impact

Bedrijfsfase:

Pre-Seed

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

Ervaring:

De founder is 31 jaar en inmiddels 7 jaar actief als ondernemer. Op dit moment is de ondernemer mede-eigenaar van een lifestyle concept op het gebied van sport, lifestyle en health. Vanuit zijn ervaring in de hulpverlening gericht op een complexe doelgroep (LVG-18+), heeft de ondernemer een sterke visie en ambitie opgebouwd om (jong) volwassenen te begeleiden in hun talentontwikkeling, zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€281.000,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€333.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€22.750,-

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code