Maatwerk hulp door doorgewinterde ondernemers

3 januari 2022

Verandering

Als ondernemer zit je constant in een veranderingsproces. Hier kunnen veel redenen voor zijn. Omdat de markt verandert. Omdat je bedrijf groeit. Je product ineens een dienst wordt. Er iets in je keten verandert. Er personeelsissues zijn. Je ineens middelen hebt om een groeispurt te maken. Je de kans hebt om de zaak te verkopen. Wellicht wil je gaan exporteren. Of je bedrijf gaat ineens bergafwaarts.

Er zijn een scala aan onderwerpen waar je als ondernemer veel of heel weinig van af weet, geen of juist wel veel ervaring mee hebt. Lastig om voor jezelf te erkennen dat er blinde vlekken zijn. Misschien wil je gewoon praktische hulp zodat je snel verder kan. Waarom het wiel uitvinden als je snel een duidelijk antwoord op je vragen kan krijgen?

Deze partner biedt deze hulp. Zij hebben veel ervaring in maatwerkhulp omdat ze zelf doorgewinterde ondernemers zijn. Zij hebben meegemaakt wat jij meemaakt of gaat meemaken. Ze kunnen putten uit een fors arsenaal van onderwerpen, methodes, voorbeelden, vragen en antwoorden daarop.

 

Hoe deze partner jouw onderneming kan helpen

 

– Ze hebben inzicht in RVO-regelingen en kunnen je helpen bij het verkrijgen ervan.

– Zij zijn aanhangers van “geen belang”, het is tijdelijk en je kunt ze vertrouwen.

– Ze werken met de ondernemer die is de leider van het bedrijf. Samen met de ondernemer bepalen ze welke hulp gewenst is. Daarbij is deze partner niet bang om de confrontatie aan te gaan. Ze weten dat in de intake en eerste gesprekken meestal een rooskleurige situatie wordt geschetst.

– Ze vragen door, confronteren, zetten ideeën ‘op zijn kop’ en vinden blinde vlekken.

– Zonder betweters te zijn, alles met als doel jou te helpen als ondernemer zodat je oplossingen krijgt op een manier die past bij jou en jouw bedrijf, je de verandering bereikt die je wil bereiken.

De werkwijze

Ze houden altijd eerst een intake. Elkaar (een beetje) leren kennen is belangrijk.

Daaruit volgt bij een positieve uitkomst een afspraak over het vervolg.

Ze maken het niet ingewikkelder dan het is. Zij bieden hulp op een manier waarbij ze maximaal focus kan hebben op je bedrijf en de verandering waar je middenin zit.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code