Goedkope maatwerk juridische documenten

3 maart 2021

Maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

Online juridische dienstverlening, in een toegankelijk jasje!

De partner van VentureCapital.nl is de online juridische dienstverlener die ervoor zorgt dat jouw start-up/scale up er ten alle tijden op juridisch vlak goed bij staat.

Wat je van deze partner kan verwachten? Overzichtelijke en lage kosten, snelle oplossingen en altijd in begrijpelijk Nederlands taalgebruik! Zelf via de webshop, snel geregeld!

Alle contracten zijn online in hun webshop te bestellen, op deze manier kan je binnen een hand omdraai alle benodigde contracten aanschaffen.

 

Ben je al nieuwsgierig? Dit zijn alvast een aantal van de contracten van deze partner die misschien voor jou van belang kunnen zijn.

  • De algemene voorwaarden ten behoeven van het afdekken van jouw aansprakelijkheid;
  • De privacyverklaring voor de verklaring aan de buitenwereld hoe jij als bedrijf omgaat met persoonsgegevens van derden;
  • Het verwerkingsregister dit is een register voor interne registratie van de verwerking van persoonsgegevens. Deze moet je altijd kunnen laten zien wanneer je wordt gecontroleerd;
  • Geldleningsovereenkomst, wanneer je iemand geld leent wil je natuurlijk duidelijke afspraken hebben over (tussentijdse) aflossing, rente en een aflossingsperiode;
  • Samenwerkingsovereenkomst zorgt ervoor dat duidelijk is wat beide partijen wel en niet van elkaar kunnen verwachten en hoe eventuele winsten of verliezen verdeeld zullen worden.

Legal Blueprint

Weet je niet goed welke contracten voor jouw onderneming van belang zijn of hoe jij met minder risico kan ondernemen? Door middel van de Legal Blueprint van deze partner krijg je direct een overzicht van hoe jouw onderneming er juridisch voor staat.

Geïnteresseerd of vragen? Neem. vrijblijvend contact op via het reactieformulier op deze pagina. 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

Unique food social commerce app

Unique food social commerce app

This startup is a social video platform that enables food influencers, cooking enthusiasts and B2B food partners to...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code