HalloLex

3 maart 2021

Maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

Online juridische dienstverlening, in een toegankelijk jasje!

Lex, de online juridische dienstverlener die ervoor zorgt dat jouw start-up/scale up er ten alle tijden op juridisch vlak goed bij staat. Wat je van Lex kan verwachten? Overzichtelijke en lage kosten, snelle oplossingen en altijd in begrijpelijk Nederlands taalgebruik!

Zelf via de webshop, snel geregeld!

Alle contracten van Lex zijn online in onze webshop te bestellen, op deze manier kan je binnen een hand omdraai alle benodigde contracten aanschaffen.

Sneak peak van onze contracten

Ben je al nieuwsgierig? Je kunt al onze contracten, blogs, webinars, you name it we’ve got it, checken op onze website en socials natuurlijk. Dit zijn alvast een aantal van Lex zijn contracten die misschien voor jou van belang kunnen zijn.

  • De algemene voorwaarden ten behoeven van het afdekken van jouw aansprakelijkheid
  • De privacyverklaring voor de verklaring aan de buitenwereld hoe jij als bedrijf omgaat met persoonsgegevens van derden
  • Het verwerkingsregister dit is een register voor interne registratie van de verwerking van persoonsgegevens. Deze moet je altijd kunnen laten zien wanneer je wordt gecontroleerd.
  • Geldleningsovereenkomst, wanneer je iemand geld leent wil je natuurlijk duidelijke afspraken hebben over (tussentijdse) aflossing, rente en een aflossingsperiode.
  • Samenwerkingsovereenkomst zorgt ervoor dat duidelijk is wat beide partijen wel en niet van elkaar kunnen verwachten en hoe eventuele winsten of verliezen verdeeld zullen worden.

Legal Blueprint

Weet je niet goed welke contracten voor jouw onderneming van belang zijn of hoe jij met minder risico kan ondernemen? Door middel van onze Legal Blueprint krijg je direct een overzicht van hoe jouw onderneming er juridisch voor staat.

HalloLex

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen

Saleslift Studio

Saleslift Studio

Saleslift Studio maakt jouw commerciële strategie slimmer, sterker, sneller en voorspelbaar. Wij nemen het volledige...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest