Magische revolutie in de gaming wereld

16 januari 2023

Deze onderneming richt zich op de gaming markt voor mobiele gaming apps en is actief sinds november 2022.

Voor nu worden alle pijlen gericht op één gaming app. De verwachting is dat deze game zelf dit jaar rond de zomer uit zal komen. In deze mobiele game zal het doel zijn om de meest krachtige tovenaar aller tijden te worden.

Dit zal je doen door de Mixed Reality game in te stappen via de mobiele telefoon. Daar zullen spelers de magische wereld gaan ontdekken zoals ze het nog nooit hebben ontdekt. De speler moet hiervoor naar buiten om de wereld te ontdekken dit geldt voor zowel de singleplayer als de multiplayer. Door middel van het betreden van de magische wereld zal er een strijd ontstaan tussen de 5 huizen wie de meest krachtige tovenaar aller tijden zal worden.

Op dit moment heeft deze nieuwe onderneming het idee uitgewerkt. Daarom wordt er nu gekeken om de financiën rond te krijgen om de gaming wereld op zijn kop te zetten. Binnen vijf jaar zal er een compleet nieuw begrip bekend zijn en dat zal de game worden die dit bedrijf gaat neerzetten.

De verwachting is dat minimaal aantal dagelijkse gebruikers wereldwijd op 10.000.000 zal komen te liggen. De ondernemer heeft samen met een extern bureau onderzoek gedaan onder 1000 gebruikers. Daaruit kwam sterk naar voren dat in bestaande wizard games de multiplayer functie werd gemist. Dit is essentieel voor een game zoals deze. Daarnaast werden essentiële onderdelen echt vanuit de tovenaarswereld gemist.

Daarnaast hebben van de 1000 ex gebruikers aangegeven wanneer er een goede vervanger komt met een multiplayer functie erin verwerkt dat 99% hiervan bereid is om de game een nieuwe kans te geven. Hierdoor is deze onderneming ervan overtuigd zijn dat zij een minimum kunnen halen van 10 miljoen gebruikers.

Er is een prognose gemaakt van de verwachte opbrengsten voor de eerste 12 maanden. De verwachting is dat er in de eerste maand 500.000 gebruikers de game zullen downloaden. Om dit te realiseren zal de ondernemer zijn netwerk gaan gebruiken van games en promotors van games. Aangezien de onderneming vrij snel wereldwijd de game willen lanceren zullen de inkomsten sneller oplopen.

 

Business model:

Het business model is eenvoudig. Door middel van de game te spelen kan de speler ervoor kiezen om in game aankopen te doen. Echter, kan er ook voor gekozen worden de game gratis te spelen en bepaald aantal advertenties per dag te kijken. Vanuit dit allemaal komen er inkomsten binnen die zeer aantrekkelijk zijn voor de speler om de meest krachtige tovenaar aller tijden te worden.

 

Type Klant:

B2C

 

Gewenst type investeerder(s):

Angel Investor, Incubators/accelerators

 

USP’s:

In de gaming wereld bestaat enorm veel concurrentie. Hier is het bedrijf ten degen van bewust. Echter, gaat dit bedrijf zich onderscheiden van alle anderen aangezien zij een compleet nieuw concept hebben. Daarnaast zal er een multi player functie aan gekoppeld worden.

Er bestaat op dit moment nog geen game die op deze manier heeft gewerkt waardoor zij vernieuwend zullen zijn en er op een nieuw level een game ervaren zal worden. Met het doel en hun visie verwachten zij over vijf jaar de grootste en meest fantastische mobile game neerzetten met een compleet nieuwe ervaring die de gaming wereld op zijn kop zal zetten. Dit wordt gamen op een compleet nieuw niveau.

 

Benodigd kapitaal:

€350.000,-

 

Investeringsbehoefte:

De complete €350.000,- zal worden gebruikt om de game zelf te realiseren.

– Bouw van de game: €316.500,-

– Onderhouden/ updates (jaar 1):€30.000,-

– Server huren per jaar: €3.500,-

 

Sector:

Gaming

 

Bedrijfsfase:

Seed

 

Aantal Founders:

1

 

Aantal Huidige Werknemers:

0

 

Ervaring Founder:

De ondernemer is groot fan van de magische wereld. Hij heeft er altijd al van gedroomd om hier een eigen game in te ontwikkelen. Hij heeft een duidelijk visie, werkt met doelstellingen en heeft er alles voor over om deze te bereiken. De ondernemer is een ondernemend type die altijd streeft naar uiterste perfectie. 

 

Maandelijkse Omzet:

€0,-

 

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€1.000.000,-

 

Omzet (prognose) maand 13 – 24:

€25.000.000,-

 

Huidige Kosten (maandelijks):

€0,-

 

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code