(LAATSTE KANS) Make diagnostics accessible for everyone

14 maart 2023

Nog een paar dagen de kans om te helpen mensen gezonder te maken, zelfs met een gezond rendement. Gezond zijn is in elk opzicht het allerbelangrijkste in het leven! Dit kan samen met de snelgroeiende scale-up Resonandina die diagnostiek toegankelijk maakt voor iedereen. 

Ziekenhuizen missen vaak geld, kennis en ruimte voor kapitaalintensieve medische apparatuur. Met een “pay-per-use” ondervangt deze scale-up bewezen dit probleem. De boodschap aan het ziekenhuis is “use it, don’t own it.”

Startup funding diagnostics

Het unieke sustainable lease model maakt niet alleen diagnostiek toegankelijk voor iedereen, maar ook nog eens met hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen zelfs de mensen in de armste landen kwalitatieve diagnostiek krijgen, o.a. MRI en CT-scans. Een juiste diagnose ondersteunt de therapie en leidt tot gezondere mensen. Gezondere mensen dragen bij aan een betere wereld. Dat wil toch iedereen.

Resonandina is winstgevend. Niet voor niets; ze hebben een bewezen product-market-fit. Gestart en succesvol in Latijns-Amerika vindt er nu uitbreiding plaats in Afrika en Azië.

Join alle investeerders vandaag nog en investeer hier:  https://opc.to/invest_resonandina

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code