Modernisatie van fysieke bedrijfsbeveiliging

16 september 2021

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Beschrijving onderneming:

De startup is de ontwikkelaar van een SaaS-gebaseerd B2B-beveiligings- en risicomanagement platform dat is ontworpen om criminaliteit en risicogebieden te visualiseren en een alomvattend beeld te geven van de situatie ter plaatse.

Het platform van deze startup omvat een dashboard voor beveiligingspersoneel met functies zoals een inchecksysteem voor medewerkers voor crisisbeheer, routes naar bestemmingen, aangepaste en realtime meldingen en interactieve noodplannen. Ook bevat het een functie voor intuïtieve visualisaties die informatie verzamelen uit verschillende bronnen, waaronder overheidsstatistieken, sociale media, crowd-sourced rapporten, en gegevens van partnerorganisaties, zodat gebruikers in contact kunnen komen met medewerkers in het veld, hun reizen te managen en betere beslissingen te nemen over hun veiligheid.

Deze startup helpt bedrijven en organisaties hun mensen en activiteiten te beveiligen met Micro-Intelligence, oftewel dreigingsanalyses op straatniveau. Door AI (kunstmatig intelligentie) te gebruiken om openbare en bedrijfseigen informatie samen te voegen, deze startup wil werelds grootste dataset van wereldwijde dreigingspatronen creëren. Een visualisatieplatform helpt bedrijven bij het uitvoeren van op geolocatie gebaseerde analyses voor reisveiligheid, dreigingsinformatie, crisisbeheer en locatieselectie en -uitbreiding.

De startup is een nieuwe SecureTech-startup, gericht op het beschermen en beveiligingen van klanten en eigendommen van digitaal tot fysiek.

Deze startup bouwt aan een nieuw innovatief en toonaangevend beveiligingsbedrijf van de toekomst. Dit startup wil uitgroeien tot een geïntegreerd beveiligingsbedrijf dat beveiligingstechnologie ontwikkelt en veiligheidsdiensten aanbiedt.

 

Business Model:

De inkomstenstructuur van de startup is een abonnementsmodel gebaseerd op een jaarabonnement op het platform met een variabel aantal licenties per jaar.

De startup bestaat uit het leveren van beveiligingstechnologie zoals kunstmatige intelligentie, data en social media monitoring en beveiligingsdiensten aan klanten. Het gebruik van technologie in plaats van personeel kan de kosten aanzienlijk verlagen en daarmee de winst verhogen, dus het bedrijf streeft ernaar meer van dit soort werk te doen.

De startup ontwikkelt de meeste technologie die het gebruikt, maar biedt ‘geïntegreerde oplossingen’, waarbij het gebruik van zijn beveiligingsdiensten en risicoanalyse en – management wordt gecombineerd met data-analyse.

De startup is van plan zijn bedrijf te laten groeien door duurdere servicecontracten te verkopen waarin nieuwe technologieën zijn geïntegreerd, aangezien de winstmarges voor deze slimme diensten hoger zijn dan voor conventionele bemande beveiligingsdiensten.

 

Type klant:

B2B

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Incubator/accelerator

Wat onderscheidt jouw onderneming van anderen in jouw sector (USP’s)?:

Deze startup moderniseert bedrijfsbeveiliging van beveiligde digitale infrastructuur, beveiligingstechnologie tot beveiliging en veiligheidsdiensten.

 

Benodigd Kapitaal:

€500.000,-

 

Investeringsbehoefte:

Het plan is om het conceptidee verder uit te werken tot het eerste prototype en dit vervolgens verder te testen in de praktijk. De founder zoekt dus partners om dit product verder te ontwikkelen en startkapitaal om het eerste model te ontwikkelen en te produceren.

 

Sector:

B2B Software; Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsfase:

Pre-seed

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

Ervaring:

De founder van deze startup werkt al dertien jaar als allround beveiligingsspecialist binnen de beveiligingsbranche. Met de ervaring en kennis kan dit nieuwe bedrijf nieuwe beveiligingsoplossingen en -producten ontwikkelen en uitbouwen tot een nieuw toongevend beveiligingsbedrijf.

 

Maandelijkse omzet (huidig):

0

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€600.000,-

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€900.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€5.000,-

Reeds toegezegde financiering in deze ronde:

0


Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code