Consulting bedrijf voor multi-cultureel management en dilemma reconciliatie

30 december 2020

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Beschrijving onderneming:

Dit bedrijf is een niche consulting bedrijf op het gebied van multi-cultureel management en dilemma reconciliatie. Zij helpen met name internationaal opererende bedrijven om de uit cultuurverschillen ontstane dilemma’s om te zetten in mogelijkheden. De dilemma’s als globaal vs lokaal, economie vs gezondheid, compliance vs flexibiliteit komen veelvuldig voor en zij helpen deze op creatieve wijze op te lossen door de juiste vragen te stellen en de juiste methodes aan te reiken.

Om de 4R’s (Recognize, Respect, Reconciliation and Realize) toe te passen, heeft dit bedrijf een uitgebreide set tools voor het opbouwen van organisatorische competenties door middel van technologie. Dit alles om een ​​op maat gemaakt plan voor de klant te creëren met ondersteunende diensten van coaching, training, keynotes en consulting.

 

Business Model:

Het business model is allereerst gestoeld op onze naamsbekendheid (22 boeken geschreven waaronder twee bestseller van meer dan 200.000 kopieën in 16 talen). Van deze bekendheid maken ze gebruik door hun zeer grote capaciteit om cultuurverschillen (nationaal, organisatie en generatie/geslacht) bij elkaar te brengen en er meer innovatie en prestatie uit te halen. Zij hebben op hun gebied één van de grootste databases ter wereld (150.000 entries op nationaal en organisatie cultuur) en zeker de grootste op het gebied van dilemma’s (43.000). Dit stelt hun in staat om niet alleen verschillen aan te tonen (M&A, internationalisatie en corporate identity) maar ook om er wat aan te doen.

 

Type klant:

B2B2C

 

Gewenst type investeerder:

Venture Capital; Private Equity; Incubator/accelerator

USP’s:

Naamsbekendheid: Naast hun boeken bekendheid doen ze ook veel keynotes bij de grote bedrijven. Dit geeft hun een voorsprong op vele van onze concurrenten omdat het een goede marketing manier is.

Bovendien onderscheiden ze zich door het aantal tools. Op het gebied van culturele diagnostiek en haar applicaties zijn zij de meest uitgebreide organisatie. En dit alles zonder de diepte te compromitteren.

Ze hebben een uitgebreide database en denken in dilemma’s eerder dan bi-polariteit.  Ze proberen klanten te helpen in het verbinden van tegengestelde waarden als lokaal vs globaal en push vs pull eerder dan een keuze ertussen te maken.

 

Benodigd Kapitaal:

€1.250.000,-

 

Investeringsbehoefte:

Volledig aan digitalisering slag. Ze hebben MVP’s die een snelle accelerator nodig hebben. Daarnaast willen ze met AI alles digitaal kunnen aanbieden, inclusief de oplossingen van dilemma’s.

 

Sector:

B2B Software; Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsfase:

Early Growth; Volwassen

Dit bedrijf is volwassen als analoge organisatie (35 jaar ervaring) maar een early growth company als het de digitale tool betreft. 

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

Totaal omzet (huidig):

€100.000,- 

Toelichting: In 2019 is er een omzet behaald van €800.000,-. In  2020 zouden zij er ruimschoots overheen gaan aangezien er al een boeking was gedaan door een klant voor €800.000,-. Echter is door Corona alles uitgesteld. Dit komt omdat hun werk internationaal is (geen reizen) en ze consultative training doen waarbij groepen bij elkaar dienen te komen. Dus alles is ingeklapt. Ze waren al aardig op weg om te digitaliseren, maar ze willen accelereren. 

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€1.200.000,-

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€2.000.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€80.000,-

Reeds toegezegde financiering:

0

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

Nee

 

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

Nee

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code