Weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl

23 september 2021

Beste investeerder,

Het loopt storm bij VentureCapital.nl! De investeringsaanvragen vliegen ons op de oren en daarom is het weer tijd dat wij de nieuwste investeringsprofielen presenteren! In deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen door middel van een korte samenvatting van de startup en de link naar het volledige profiel op onze website.

Laat bij interesse jouw contactgegevens achter bij het profiel van jouw keuze of reageer op deze mail en neem zo vrijblijvend contact op met de desbetreffende aanbieder(s). 

 

👉 Het uitgelichte investeringsprofiel

Applicatie voor vloggers en influencers

 

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Fase: Pre-seed
Sector: Leisure, Media en Communicatie

Het leven is grotendeels live, maar de vloggers en influencers die zorgen dat we live gaan hebben op alle social media kanalen nog maar een gedeelde ruimte. Waarom hebben zij geen eigen podium? Deze startup geeft vloggers en influencers hun eigen podium. Dit podium is goed gecategoriseerd om het overzichtelijk te bewaren in tegenstelling tot alle andere bestaande platformen. Dit platform zal gebruikersvriendelijk zijn voor alle gebruikers. Deze startup biedt een online (semi) live omgeving voor de gehele wereld!

Dit platform kan worden gebruikt voor veel verschillende sectoren, zo kan dit bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik maar ook voor online onderwijs. Alles staat klaar om dit project te laten starten. Deze startup staat ingeschreven bij de KvK per januari 2020 maar doet op dit moment alles alleen. Een partner om mee te sparren is zeer welkom. De ondernemer is opzoek naar iemand die marketingtechnisch en cijfermatig is onderlegd.

 

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

Geautomatiseerde handelsalgoritmes op Crypto

Benodigd Kapitaal: € 50.000 – 100.000,-
Fase: Early Growth
Sector: ICT, Zakelijke dienstverlening en Fintech

Deze Fintech startup helpt met maken, automatiseren en optimaliseren van geautomatiseerde crypto handelsalgoritmes. Deze bieden zij als robots aan op partner-platformen en via een eigen copy trading platform zodat iedereen hier binnen enkele minuten in kan investeren.

De visie van deze startup is dat traders alleen maar bezig hoeven te zijn met het ontwikkelen van een strategie. Het platform waar anderen in deze strategieën kunnen investeren, wordt de volgende stap voor de snelgroeiende Amsterdamse start-up. Dit maakt de algoritmes toegankelijk voor iedereen die hierin wilt investeren, simpelweg met een paar drukken op de knop. De startup heeft op dit moment al €15 miljoen vermogen in beheer met de huidige bots die al live draaien.

Lees / bekijk meer…

Dé innovatieve draadloze keukenblender

Benodigd Kapitaal: € 1.000.000,-
Fase: Seed
Sector: Food, Horeca en Consumentengoederen

Deze onderneming ontwikkeld een draadloze keukenblender die bestaat uit drie unieke en innovatieve elementen;

1. Monocoque omhulsel

2. Draadloos blenden en opladen

3. Krachtbron

In een wereld dat alsmaar draadlozer wordt, introduceert deze onderneming als eerste een ‘next-generation’ draadloze blender. Deze blender biedt zowel voor de consumentenmarkt als de horeca het gebruikersgemak, de kracht en de vrijheid d.m.v. draadloos opladen. Dit is een innovatief & betrouwbaar alternatief ten opzichte van traditionele keukenblenders. 

Lees / bekijk meer…

Modernisatie van fysieke bedrijfsbeveiliging

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Pre-seed
Sector: B2B Software, Zakelijke dienstverlening

De startup is de ontwikkelaar van een SaaS-gebaseerd B2B-beveiligings- en risicomanagement platform dat is ontworpen om criminaliteit en risicogebieden te visualiseren en een alomvattend beeld te geven van de situatie ter plaatse.

Deze startup helpt bedrijven en organisaties hun mensen en activiteiten te beveiligen met Micro-Intelligence, oftewel dreigingsanalyses op straatniveau. Door AI (kunstmatig intelligentie) te gebruiken om openbare en bedrijfseigen informatie samen te voegen, deze startup wil werelds grootste dataset van wereldwijde dreigingspatronen creëren.

Lees / bekijk meer…

Utilizing available freight capacities

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Fase: Pre-seed

Sector: E-Commerce and Logistics.

Almost half of the trucks on European roads are empty, more than 40% of the space driven around is not occupied. That’s a huge waste of money and a disaster for our climate, as road traffic is one of the major producers of carbon. The wasted energy on German roads equals the whole CO2 output of Sweden.

In 2020, more than 4 billion parcels were shipped in Germany, generating a revenue of more than 80 billion Euros. E-Commerce-companies are growing fast.

The solution of this startup: An ecosystem that reduces waste in the freight industry and saves a lot of money is utilizing existing freight capacities to create an ultra-efficient and competitive parcel delivery service. 

Lees / bekijk meer…

Verhuur van Europa’s best geteste alarmsystemen

Benodigd Kapitaal: € 50.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Retail, E-commerce en (Zakelijke) dienstverlening

Deze startup verhuurd Europa’s best geteste beveiligingsapparatuur op basis van een dag / maandprijs. Altijd veilig. Geschikt voor consumenten of MKB. Het basispakket van de startup dekt een gemiddeld appartement of eengezinswoning, en is altijd uitbreidbaar voor grotere panden.

Veiligheid betekent betrouwbaarheid en een gerust gevoel. Deze startup is kwaliteit, transparant, oer-hollands en optimaal klantgericht.

Lees / bekijk meer…

Agri-toerisme ontwikkeling in de Filippijnen

Benodigd Kapitaal: € 2.000.000,-
Fase: Seed

Sector: Food, Travel, Agri en Impact

Deze startup houdt zich bezig met de Agri-toerisme ontwikkeling in de Filippijnen (Palawan) en heeft meer dan 100 hectare land in bezit. Op dit land wil de Nederlandse startup projecten gaan uit voeren waarbij nieuwe technologieën worden gebruikt om agricultuur en land development verbeteren in dit gebied. Dit doen ze doormiddel van drie projecten: De Dutch farm, het Dumarao project en het Malcampo project. 

De Dutch farm: Dit is een nieuw geregistreerde commerciële boerderij. 

Het Dumarao project: zal geld gaan verdienen door het ontwikkelen en verkoop van huizen en/of ontwikkelen en uitbating van een hotel. Het Malcampo project: zal geld gaan verdienen door het ontwikkelen en uitbating van een resort.

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Eens in de twee weken op woensdag om 11.00 uur hosten wij de ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ op Clubhouse 👋 De eerst volgende investeerdersmeeting is op 22 september 2021. 

We nodigen diverse interessante gasten uit, delen informatie en ondernemers zullen hun bedrijf pitchen. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang de Clubhouse app? Laat het ons dan graag weten, we hebben uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️ Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. Zo hebben we een promotie pakket waarbij ondernemers 43% meer reacties ontvangen en stellen we ook een shortlist op waarbij ondernemers 56% meer reacties ontvangen. Daarbij is er ook een optie om het Promotie Plus Pakket af te nemen waarbij ondernemers wel tot 82% meer reacties ontvangen.

Tip: zorgvuldig en volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem dan graag contact met ons op via info@venturecapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): B2C-Software, Consumentengoederen, E-Commerce, Marketing

Deze onderneming introduceert een hippe manier van adverteren waarbij de concurrentie minimaal is! Wij hebben een formule on...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code