De investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl

7 november 2021

Dé investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl

Beste heer/mevrouw,

Het is weer tijd dat wij de nieuwste investeringsprofielen presenteren! In deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen door middel van een korte samenvatting van de onderneming en de link naar het volledige profiel op onze website.

Laat bij interesse jouw contactgegevens achter bij het profiel van jouw keuze of reageer op deze mail en neem zo vrijblijvend contact op met de desbetreffende aanbieder(s). 

 

👉 De uitgelichte investeringsprofielen

Innovatieve datingapp die de online wereld op gaat schudden met uniek concept

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-

Fase: Early Growth 
Sector: Platform en B2C Software

Deze startup is de nieuwe datingapp volledig gebaseerd op video en de overtuiging de beste match te kunnen maken door gebruikers te stimuleren om zichzelf te zijn. De ervaring leert dat de grootste teleurstelling tijdens het online daten de offline ontmoeting is. Met unieke kernwaarden beloven zij gebruikers succesvolle matches en leuke dates.

Het concept is zo neergezet dat elke gebruiker de beste versie van zichzelf laten zien. Bekende Nederlanders helpen deze gebruikers om het profiel zo in te richten dat de ware ik neergezet wordt. Na een match is er een korte video date van 5 minuten en wordt deze verlengd met 30 minuten bij interesse. Na deze succesvolle video date faciliteert deze app de locaties om elkaar te ontmoeten en geven zij gebruikers leuke goodies.

Bij de lancering van de MVP heeft de onderneming met een minimaal marketingbudget 10.000 downloads in 3 maanden weten te behalen.

 

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

Platform for booking a workspace anywhere

Benodigd Kapitaal: € 265.000,-
Fase: Seed
Sector: Zakelijke dienstverlening, Platform

First, there was Booking.com. Then there was Airbnb. Now it’s time for this startup: A peer-to-peer marketplace for finding workspaces. You can book a workspace anywhere, even in someone’s chic living room. This company lets you turn the world into your office. The economy is changing; Hybrid work is the new status quo.

The first peer-to-peer marketplace reimagining the use of space. The first platform increasing supply in an unconventional way by repurposing existing commercial and residential spaces.

Lees / bekijk meer…

SaaS for Aviation cost management

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Seed

Sector: B2B Software

This startup is focused on giving general aviation and commercial aviation operators unique, real-time access to accurate cost estimates. Their services is a software product (Saas) but their intention is also to develop an app.

Margins have never been more important. The company fills a need in aviation to ensure that general aviation and commercial aviation operators are making current and future decisions based on each operator’s own data.

Lees / bekijk meer…

Geavanceerd platform gecombineerd met eigen ontwikkelde Fintech voor rijlespakketten

Benodigd Kapitaal: € 200.000,-
Fase: Seed
Sector: E-Commerce; Fintech
 

Deze start up heeft een geavanceerd platform gebouwd. Het is een boekingsplatform (zoals Booking.com), waarbij leerlingen rijlespakketten kunnen kopen – die door rijscholen worden aangeboden. Wat heel bijzonder is, is dat de startup ook Fintech heeft ontwikkeld en dit gekoppeld hebben aan hun platform. Hierdoor bieden zij een aantal unieke voordelen die zelfs de platformen in Duitsland en Frankrijk niet kunnen bieden.

 

Lees / bekijk meer…

Co-investor – Making marketing decisions based on algorithms

Benodigd Kapitaal: € 700.000,- (Co-investeerder)
Fase: Early Growth

Sector: B2B Software, Media, Advertising & Communications

This startup has developed a system that makes marketing decisions based on their own created algorithms and completes tasks with online professionals. Their services are for SEO, social media and ads management decisions based on their user’s data. Right now they have more than 160 customers in 10 different countries.

Their system is currently working. The algorithm processes digital marketing decisions and automatically assigns a roadmap according to the sectors of the companies. In addition, 30% of digital marketing actions are done by their system and the remaining 70% is assigned to people as a task who work for online freelancers. 

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

Co-founder gezocht voor een investeerder in ondernemingen in de vastgoedsector

Fase: Early Growth
Sector: Travel, Media, Reclame & Communicatie, Leisure en Horeca
 

Dit bedrijf biedt de kans om jouw buitenlandse droom werkelijkheid te maken en een nieuw, ondernemend, energiek en uitdagend hoofdstuk van jouw leven in te stappen. Hierbij krijg je ondersteuning en funding van de inspirerende, ambitieuze en ervaren oprichter. Er is een ruime kapitaalinjectie aanwezig om het bedrijf te kunnen opstarten en zonder financiële stress door de eerste jaren heen te gaan. Hiernaast is er de mogelijkheid om het resort/vastgoed te kunnen aankopen en van werknemer, een ondernemer te worden door na 24 maanden aandeelhouder te worden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Eens in de twee weken op woensdag om 11.00 uur hosten wij de ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ op Clubhouse 👋 De eerst volgende investeerdersmeeting is op 17 november 2021. 

We nodigen diverse interessante gasten uit, delen informatie en ondernemers zullen hun bedrijf pitchen. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang de Clubhouse app? Laat het ons dan graag weten, we hebben uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️ Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

 

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

 

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. Zo hebben we een promotie pakket waarbij ondernemers 43% meer reacties ontvangen en stellen we ook een shortlist op waarbij ondernemers 56% meer reacties ontvangen. Daarbij is er ook een optie om het Promotie Plus Pakket af te nemen waarbij ondernemers wel tot 82% meer reacties ontvangen.

 

Tip: zorgvuldig en volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem contact met ons op via info@venturecapital.nl

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code