Weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl

16 september 2021

Beste bedrijfsinvesteerders,

Het hoog seizoen van de investeringsmarkt is geopend, veel ondernemers kloppen bij ons aan om hun bedrijf te presenteren op VentureCapital.nl. Daarom is het weer tijd voor de nieuwste investeringsprofielen! Met deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen door middel van een korte samenvatting van de startup en de link naar het volledige profiel op onze website.

Laat bij interesse jouw contactgegevens achter bij het profiel van jouw keuze of reageer op deze mail en neem zo vrijblijvend contact op met de desbetreffende aanbieder(s).

De kerncijfers van VentureCapital.nl en haar startups zijn bekend! Zo zie je hieronder de kapitaal behoefte van de startups op ons platform in Q2. Er staan momenteel meer dan 150 (!) startups op ons platform en wij zijn trots dat al deze mooie ondernemingen zich hebben aangesloten bij VentureCapital.nl. 

 

 

👉 Het uitgelichte investeringsprofiel

Innovatief en uniek dekbedden concept

 

Benodigd Kapitaal: € 250.000,- (om het volledige bedrag €270.000,- op te halen)
Fase: Seed
Sector: Groothandel

 

De ondernemer is 5 jaar geleden begonnen met de verkoop van dekbedovertrekken. De onderneming heeft vervolgens zelf een dekbedovertrek met rits ontworpen welke zowel B2B als B2C werd verkocht. Het opmaken van bedden kan door middel van het ontwikkelde product veel sneller en efficiënter. Dit is met name voor hotels/vakantieparken interessant, maar ook de particuliere markt heeft veel interesse hierin.

 

Door problemen met productie en een lekkage die niet door de verzekeraar werd vergoed is men in 2019 gestopt met de activiteiten. Op het hoogtepunt behaalde de ondernemer in Nederland een omzet van +/- 350.000 EUR per maand (in z’n eentje). De huidige ondernemers (incl. originele founder) hebben in onlangs besloten om weer van start te gaan en hebben eerst een aantal verbeteringen aan het product en het productie- en leveringsproces doorgevoerd en zijn van start gegaan met de acquisitie van nieuwe klanten.

 

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

Leveraging influencers and travel content

Benodigd Kapitaal: € 400.000,- (to complete this round.)
Fase: Early Growth
Sector: Travel, Media, Advertising & Communications

This startup is a Travel/Tech/Media company that leverages influencers and content for travel booking to make vacations bookable via social media.

This startup did a soft launch 4 weeks ago to which has an overwhelming response. Over 6.000 people came into their sales funnel. Consequently, they did €200.000,- in sales in the first 2 weeks and will do another €100.000,- in the coming week with over €750.000,- in possible conversion over the next month and a half.

Their biggest issue right now is keeping up with the demand.

 

Lees / bekijk meer…

Reliable, convenient and cloud-based hospitality system

Benodigd Kapitaal: € 300.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software and Horeca

This startup offers plug & play cloud-based hospitality software system which runs on any platform (such as Windows, Android and iOS), allowing them to support both desktop and mobile. While most cloud-based software requires an internet connection, their Point-of-Sale (POS) application has an offline mode which allows continued usage while offline.

Within the hospitality industry, a POS system is a combination of network, hardware and software which allows end-users (hospitality venues and their employees) to place orders and settle bills for their guests (consumers).

Lees / bekijk meer…

Co-founder gezocht voor hospitality leverancier/adviseur

Benodigd Kapitaal: Nader te bespreken.
Fase: Early Growth
Sector: Leisure, Horeca en Zakelijke dienstverlening
 

Deze onderneming is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten aan de Hospitality en Leisure branche. Daardoor is deze startup een combinatie van een webshop en een advies bureau. 

De ondernemer heeft dit altijd alleen gedaan en is nu klaar om verder uit te breiden. Hij merkt dat hij, om te groeien een partner nodig heeft met verstand van Sales & Marketing.

 

Lees / bekijk meer…

Hét platform waar je gezondheid spot

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Pre-seed

Sector: Platform en Health

Dit platform is opgericht in het jaar 2021 met als doel om meer gezondheid te creëren in de samenleving. Het concept is heel simpel: vraag en aanbod bij elkaar brengen middels een (digitaal) gezondheidsplatform. Dit voor zowel producten-als diensten.

Inzake de gezondheidsdiensten, dan kan het platform vergeleken worden met Werkspot of Thuisbezorgd.nl. Men kan dan in de buurt zoeken naar een gezondheidsspecialist.

Inzake de producten, dan kan het platform vergeleken worden met Bol.com of Marktplaats.nl.

Lees / bekijk meer…

Verbeter de kwaliteit en veiligheid van zorg

Benodigd Kapitaal: € 50.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software en Health
 

Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling en het verkoop van software voor het meten en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg. De zorg betreft met name de zorg in de ziekenhuizen. Deze startup heeft nog geen personeel en is opgericht in 2015.

Dit product is dedicated ontwikkeld voor het uitvoeren van kwaliteitsrondes met behulp van zogenaamde tracers, waarbij het spoor van de patient wordt gevolgd.

 

Lees / bekijk meer…

Innovative tool for the food and beverage service industry

Benodigd Kapitaal: € 100.000,-
Fase: Seed

Sector: B2B Software en Horeca

With the mobile ordering and paying solutions of this startup, they allow restaurants, bars, and cafes to optimize their operations and efficiency in dealing with their customers. The process this startup offers is very simple:

A customer scans a QR code on the table. Then opens an interactive menu in the web browser of his phone. In the menu, he chooses the items he wants to order. A waiter accepts the order through the POS system of a restaurant. When a customer is done with his meal, he can pay directly from his phone.

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Eens in de twee weken op woensdag om 11.00 uur hosten wij de ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ op Clubhouse 👋 De eerst volgende investeerdersmeeting is op 22 september 2021. 

We nodigen diverse interessante gasten uit, delen informatie en ondernemers zullen hun bedrijf pitchen. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang de Clubhouse app? Laat het ons dan graag weten, we hebben uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️ Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem contact met ons op via info@venturecapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code