Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl

17 augustus 2021

Beste investeerders,

Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link naar het volledige profiel op onze website.

Laat bij interesse het profiel van jouw keuze jouw contactgegevens achter en neem zo vrijblijvend contact op met de desbetreffende aanbieder(s).

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

 

AI SaaS Platform voor handelsbedrijven in versproducten

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software en Food

 

De startup richt zich met haar AI SaaS Platform op handelsbedrijven in versproducten en heeft momenteel 12 medewerkers en tien handelsbedrijven in versproducten als klant. De startup voorspelt met haar AI Software Platform de klantvraag bij handelsbedrijven in versproducten. De datarobot “actions and insights” geeft klanten pro-actief verbeteringsadviezen voor een betere bedrijfsvoering. Met het platform van deze startup maken handelsbedrijven gemiste winst te gelden, verlagen ze derving en verspillingen en versnellen ze de omzetgroei.

 

Lees / bekijk meer…

Platform voor full service (ver)huren van vrije sector woningen

Benodigd Kapitaal: € 550.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, Zakelijke dienstverlening en Platform

Deze startup verbindt verhuurders rechtstreeks aan huurders en biedt beide partijen de software voor de gehele customer lifecycle. De startup heeft de volledige keten van huur/verhuur van woningen geïntegreerd tot een easy to use platform, van het verhuurproces (bezichtigingen, screening, contracten) tot de functie van verhuursites (zoals bijv. Pararius), service en beheer. Hiernaast zorgt de startup ervoor dat de optimale marktprijs (maandhuur) voor een woning tot stand komt. Er bestaat op dit moment in de markt geen end-to-end oplossing die de gehele bedrijfsketen heeft geïntegreerd.

Lees / bekijk meer…

Het totaalpakket voor de aanschaf van een tiny house

Benodigd Kapitaal: € 300.000,-
Fase: Pre-seed
Sector: Bouw & Installatie
 

Tiny Houses zijn er in overvloed. De weg ernaartoe is een stuk lastiger! Deze startup biedt een totaalpakket aan de verkoop van Tiny houses. Dit betekend dat de startup is betrokken van de aanvraag bij de gemeente tot het plaatsen van het huis. De volgende stappen neemt het bedrijf om dit te realiseren:

 

– aanvraag bij de gemeente.
– eventuele aankoop gronden.
– financiering.
– aanschaf tiny house.
– plaatsing en fundering.

 

Lees / bekijk meer…

Online platform voor flexibele kantoorruimtes

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth

Sector: B2B Software, B2C Software en Platform

Deze startup speelt in op de fundamentele verschuiving van de traditionele 9 tot 5 kantooruren naar een nieuwe manier van werken. De startup is een onderdeel van de worktech industrie en de commerciële vastgoedmarkt met een marktplaats voor het direct boeken en aanbieden van dag tot dag werkplekken en vergaderruimtes, daarnaast biedt de startup werkgevers een Saas oplossing voor het verkrijgen van inzicht in het werkgedrag van de werknemer voor het vormgeven van de werkplekstrategie binnen de organisatie.

Lees / bekijk meer…

AI-powered one-stop solution for students and young professionals

Benodigd Kapitaal: € 1.000.000,-
(co-investor)
Fase: Seed
Sector: B2B Software, B2C Software en Platform
 

This startup is a dedicated AI-powered one-stop solution for students and young professionals aged 16 to 28 to connect, collaborate and communicate with each other based on common academic, career and other interests for identifying learning & work opportunities that meet their needs. This startup provides a place where students will find their way.

 

Lees / bekijk meer…

An app that makes its users healthier and more informed?

 

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
(co-investor)
Fase: Early Growth
Sector: Health and Impact

This is a smart digital platform that helps users eat better, shop smarter and live healthier. This company is unique because their only App is the only one on the market that provides an automated holistic view of the user’s health, combining vital signs, calorie and nutrition intake, and physical activity in real-time. They use Hybridintelligence for the 1st time in this domain.

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Iedere woensdag om 11.00 uur hosten wij de ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ op Clubhouse 👋

We nodigen diverse interessante gasten uit, delen informatie en ondernemers zullen hun bedrijf pitchen. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang de Clubhouse app? Laat het ons dan graag weten, we hebben uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️ Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

 

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code