Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl

3 juni 2021

Nieuw aanbod op VentureCapital.nl

Beste heer/mevrouw,

Wederom enkele nieuwe interessante investeringsproposities en diverse nieuwe co-founder / partner profielen. Zie hieronder voor de beknopte gegevens waarbij je via de profielen direct contact kan opnemen met de aanbieder(s).

👉 Uitgelicht profiel

Innovatieve datingapp volledig gebaseerd op video

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Platform, B2C Software

 

Deze startup is de nieuwe datingapp volledig gebaseerd op video. Net gelanceerd en nu al meer dan 10K downloads op de teller.

De startup onderscheidt zich t.o.v. andere datingapps doordat gebruikers een profielfilmpje aanmaken welke in de app zelf gemaakt wordt. Hierdoor kan het profiel niet geüpload of bewerkt worden, waardoor fake profielen en gefilterde foto’s verleden tijd zijn. Op deze manier zie je direct hoe de ander is en voorkom je teleurstellingen bij een eerste date.

📣 Nieuwe investeringsprofielen 

Innovatief geautomatiseerd reisplatform

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Seed
Sector: Travel, Leisure

De activiteiten van deze onderneming bestaan uit het aanbieden van (pakket)reizen aan consumenten via hun eigen website.

Het bedrijf is een nieuwe dynamische (online) touroperator in de Nederlandse markt dat zich richt op de markt van prijsvriendelijke vakanties.

Lees / bekijk meer…

100% eco-friendly and organic (food & non-food) products

Benodigd Kapitaal: € 300.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Food, Consumer goods

This startup has 100% eco-friendly and organic (food & non-food) products. Their ambition is to disrupt the consumer goods landscape

Lees / bekijk meer…

Award winning premium vermouth

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Food, Restaurant / catering industry 

An award winning premium vermouth, with domestic success now looking for funding to go global.

Two Belgian Brothers are 3rd generation blenders, and have brought to life a distinctly Atypical Apertif.

Their mission: ‘To share the family secret’.

Through: Integrity, Authenticity and Creativity.

Lees / bekijk meer…

E-learning programma voor Nederlandse ondernemers

Benodigd Kapitaal: € 12.500,-
Fase: Pre-Seed
Sector: B2B Software; Zakelijke dienstverlening

Deze startup is een e-learning programma dat het mogelijk maakt voor iedere zzp’er en Mkb ondernemer om in een periode van 10 weken de zakelijk cultuur en bedrijfsethiek in een ander land eigen te maken.

Lees / bekijk meer…

 

📣 Co-founders / partners gezocht – aangeboden

Partner gezocht voor innovatief product voor onderweg

Co-founder / partner gezocht

De startup heeft een eetbeker ontwikkeld dat een oplossing is om onderweg gemakkelijk van lepelbaar eten te kunnen genieten; bijvoorbeeld om muesli te ontbijten in de auto op weg naar werk.

Lees / bekijk meer…

 

Co-founder voor vastgoed Cloud oplossingen

Co-founder / partner gezocht

De startup is een Software as a Service (SaaS) cloudplatform voor verenigingen van huiseigenaren – en vastgoedbeheer. Door gebruik te maken van geavanceerde workflow management designs biedt de startup een complete end-to-end/alles-in-één oplossing die boekhouding, CRM, HRM, documentbeheer, e-mail, facturering, technisch beheer en alle andere vereiste Office-functionaliteit (e-mailintegratie, Word en Excel inbegrepen) omvatten. 


Lees / bekijk meer…

Co-founder voor on-demand beauty platform en app

Co-founder / partner gezocht

Deze startup is een beauty platform en mobiele app waarmee het mogelijk is om on-demand een professionele beauty artiest op jouw locatie te kunnen boeken. Daarnaast lanceert de startup nu een nieuw concept gericht op luxe ervaringen rondom beauty op unieke locaties.

Lees / bekijk meer…

 

Online platform voor directe verbinding tussen boer en consument

Co-founder / partner gezocht

Een online platform dat een directe verbinding legt tussen boeren en de consument zonder tussenpartijen. Het platform fungeert als een online marktplaats voor aan de ene kant de boeren en aan de andere kant de consumenten (B2C) en bedrijven (B2B).


Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het nu ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Iedere woensdag om 11.00 uur hosten wij de Room ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ op Clubhouse 👋

We nodigen verschillende, interessante gasten uit, delen informatie en nodigen ondernemers uit om hun bedrijf te ‘pitchen’. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang voor deze app laat het ons dan weten, we hebben uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem graag contact met ons op via info@venturecapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code