Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl

3 juni 2021

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl

Beste heer/mevrouw,

In ons overzicht van vandaag informeren we over diverse nieuwe investeringsproposities en een interessante nieuwe aanvulling op het platform!

Vanaf nu is het op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

📣 Nieuwe investeringsprofielen 

Unieke, innovatieve, onbemande koffiekiosk

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Seed
Sector: Food, Retail

Deze startup houdt zich bezig met de verkoop van koffie via onbemande koffiekiosken.

De onbemande koffiekiosken zijn compleet gebouwd voor self-service op onbemande locaties. De consument bestelt gemakkelijk bij de kiosk via het scherm of via de app en er wordt direct verse duurzame koffie bereid.

Lees / bekijk meer…

Platform voor het boosten van purpose gedreven startups

Benodigd Kapitaal: € 600.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Platform, B2B Software

Dit platform is een eco-systeem voor purpose en impact gedreven startups, experts en investeerders. Op het platform wordt de crowd engagement en crowd collaborations op het platform gemeten, er is een baseline gebouwd voor de funding readiness van startups.

 

Lees / bekijk meer…

Eenvoudig platform voor zorgpersoneel

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Platform, B2B Software, Health 
Deze onderneming heeft een eenvoudig platform ontwikkeld voor zorgpersoneel. De juiste zorg op de juiste plek verlenen en het garanderen van continuïteit in de dynamische zorg-arbeidsmarkt. Op dit platform komen vraag en aanbod van zorg samen tegen de meest gunstige voorwaarden.

Lees / bekijk meer…

Abonnementsdienst voor menstruele goodieboxen

Benodigd Kapitaal: € 125.000,-
Fase: Early Growth
Sector: E-Commerce, Consumentengoederen

Deze startup levert een abonnementsdienst voor menstruele goodieboxen. Op het platform van deze startup kan je zelf je menstruele goodiebox personaliseren en jouw eigen bezorg moment bepalen. Dit bezorg moment kan volledig afgestemd worden op de menstruele cyclus van de klant.

Lees / bekijk meer…

Uniek full-service ecosysteem voor horeca en events

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, ICT, Horeca, Retail

 

Deze startup biedt ICT oplossingen voor de horeca. Zij hebben een afrekensysteem via QR code en voor Pick Up and Delivery.

Lees / bekijk meer…

 

Boutique professional services firm focused on the Cloud

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Seed
Sector: ICT, Zakelijke dienstverlening

A boutique professional services firm focused on Cloud journey covering Strategy, Technology & Business Transformation.


Lees / bekijk meer…

📣 Co-founders / partners gezocht – aangeboden

Co-founder/partner voor strategie-executie en groei

Co-founder/partner aangeboden voor een bedrijf met de potentie om snel te groeien en met een schaalbaar product of dienst waar deze co-founder/partner wat mee heeft (zoals food, health, of een gamechanger). De klik met de founder is cruciaal!

Online platform voor directe verbinding tussen boer en consument

Co-founder/partner gezocht voor een online platform dat een directe verbinding legt tussen boeren en de consument zonder tussenpartijen. Het platform fungeert als een online marktplaats voor aan de ene kant de boeren en aan de andere kant de consumenten (B2C) en bedrijven (B2B). 


Lees / bekijk meer…

 

📣 PR is een gratis groeistrategie 

Je wil vaker in het nieuws komen. Zorgen dat jouw organisatie gezien wordt als expert. Meer bezoekers naar je website trekken. Klimmen in de zoekresultaten van Google. Je merk bekender maken. PR helpt je al deze doelen te realiseren. Zonder te adverteren. Maar hoe pak je dat aan?

Presscloud helpt je hierbij. Het is een Nederlandse PR-tool met een missie: zorgen dat nog meer bedrijven in het nieuws kunnen komen. De software is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en maakt het makkelijk om gratis publiciteit te scoren.

 

📝 Enquete 

Vijf studenten van de Tilburg University kunnen uw hulp gebruiken bij het invullen van een enquête voor hun onderzoek. De vragenlijst neemt slechts 3-5 minuten in beslag.

De studenten onderzoeken het effect van venture capital op het innovatieproces door middel van het aantal patenten. Uit hun onderzoek is gebleken dat er weinig onderzoek naar dit onderwerp is gedaan door middel van een mixed method aanpak (dus secundaire data met diepte-interviews).

Alle hulp wordt enorm op prijs gesteld.

De enquête is online in te vullen, alvast bedankt!

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Iedere woensdag om 11.00 uur hosten wij de Room ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf‘ op Clubhouse 👋

We nodigen verschillende, interessante gasten uit, delen informatie en nodigen ondernemers uit om hun bedrijf te ‘pitchen’. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

Heb je nog geen toegang voor deze app laat het ons dan weten, we hebben nu extra veel uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem graag contact met ons op via info@venturecapital.nl

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code