Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl

24 april 2021

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl

Beste heer/mevrouw,

In de mailing van vandaag informeren we jou over nieuwe interessante venture capital proposities!

Deze week hebben we tien nieuwe aanmeldingen waarvan de teasers hieronder vermeld staan. Voor meer informatie over deze nieuwe of de andere huidige 118 investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl kan je eenvoudig contact opnemen met de aanbieder van het betreffende profiel door alleen maar jouw contactgegevens achter te laten.

👉 Uitgelicht profiel – 1

Innovatieve oplossing voor de last mile delivery

Benodigd Kapitaal: € 1.250.000,-
Fase: Series A
Sector: B2B Software, E-Commerce, Logistiek

 

Dit bedrijf is actief in de wereld van Pakket Automaten. Een Pakket Automaat is een soort onbemand(e) parkeerplaats / overdrachtspunt voor een pakket wat je online besteld hebt en wilt ontvangen. De ‘postbode’ plaatst het pakket in de Pakket Automaat op een moment wat hem goed uitkomt en jij als consument haalt het eruit op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft er als consument dus niet voor thuis te blijven.

👉 Uitgelicht profiel – 2

Injecteerbare medicijndepots tegen vormen van kanker

Benodigd Kapitaal: € 1.000.000,-  (co-financiering)
Fase: Early Growth
Sector: Health

 

Deze onderneming ontwikkelt injecteerbare medicijndepots tegen agressieve vormen van kanker. Zij combineren bestaande anti-kanker medicijnen met hun injecteerbare gel-depots, die midden in een tumor gespoten worden.

📣 Nieuwe investeringsprofielen 

Unieke premium gin uit jouw eigen stad

Benodigd Kapitaal: € 100.000,-
Fase: Early Growth
Sector: E-Commerce, Food

 

Deze startup richt zich op de trots en verbondenheid van mensen met steden. Het product is een premium, extra zachte en toegankelijke gin voor jouw stad! Dat is het lifestyle product wat deze onderneming (2020) reeds voor 7 Nederlandse steden heeft neergezet. Een gin die het unieke karakter van een stad destilleert door kleuren, lokale ingrediënten, unieke symbolen en verhalen samen te brengen.  

Lees / bekijk meer…

Investerings-maatschappij voor Sport Tech & Data

Benodigd Kapitaal: € 5.000.000,-
Fase: Series A
Sector: Overige

 

Investeringsmaatschappij met een focus op Sport Tech & Data op zoek naar participanten om mee te investeren in het fonds.

 

Deze investeringsmaatschappij investeert in groei en creëert waarde met en voor hun deelnemingen. 

 

Lees / bekijk meer…

Innovatieve app voor het speels leren rond  smaak en smaakbeleving

Benodigd Kapitaal: € 100.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, Food, ICT 

Langs de weg van “gamified tastings” automatiseert deze start up proefprocessen voor professionele partners in de wereld van Food & Beverages. En maakt daarbij middels gestructureerde data generatie een verbinding op de maatschappelijke bijdrage van verbetering Gezondheid en Gedrag.

Lees / bekijk meer…

Global online marketplace platform for Africa

Benodigd Kapitaal: € 1.000.000,-
Fase: Early Growth
Sector: E-Commerce, Platform

This startup is global online marketplace for Africa. Because African markets are still not included in the global trading systems, moreover, selling to or buying from Africa always involve middlemen who in most cases take between 30 -60 % of the margins.

Lees / bekijk meer…

Innovatieve health oplossing via een slimme plantenpot

Benodigd Kapitaal: € 225.000,-
Fase: Impact, Productie
Sector: Seed

 

Deze startup ontwikkelt plantenpotten die in samenwerking met de plant de lucht 200x zo efficiënt zuivert als normale planten.

Lees / bekijk meer…

Zintuigelijke tours en (online) cursussen

Benodigd Kapitaal: € 50.000,-
Fase: Seed
Sector: Leisure & Impact

Het product bestaat uit een online cursus om zintuiglijk stadsgids te worden in je eigen stad. Het product is wetenschappelijk onderbouwt en heeft een geslaagde pilot gedraaid in Rotterdam. Deze pilot heeft geresulteerd in 2 dove en 1 blinde opgeleide stadsgids. Recent is de training opnieuw aangeboden aan een groep van 6 mensen met een zintuigelijke beperking.


Lees / bekijk meer…

Leerzaam kinderboek, incl. hoorspel en gebarenfilm

Benodigd Kapitaal: € 108.500,-
Fase: Seed
Sector: Media, Reclame en Communicatie

 

Het product bestaat uit een kinderboek, incl. hoorspel en gebarenfilm. Daarnaast zit er een belevingsbox bij, incl. lesmaterialen voor de basisschool en zintuiglijke prikkel tools.

 

Lees / bekijk meer…

Subscription based photo app for creating memories

Benodigd Kapitaal: € 550.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2C Software

This startup wants to add value to their members lives by connecting their members based on their lifecycle events and interests, to inspire and get inspired. How? By creating a personal timeline with content is relevant and meaningfull for you.


Lees / bekijk meer…

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

 

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Iedere woensdag om 11.00 uur hosten wij de Room ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf‘ op Clubhouse 👋

 

We nodigen verschillende, interessante gasten uit, delen informatie en nodigen ondernemers uit om hun bedrijf te ‘pitchen’. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

 

Heb je nog geen toegang voor deze iPhone only app laat het ons dan weten, we hebben een beperkt aantal uitnodigingen beschikbaar. 

 

⭐️Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

 

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

 

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

 

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem contact met ons op via info@venturecapital.nl

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code