VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl update

14 oktober 2020

VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl update

In deze update brengen we je op de hoogte van de onderstaande nieuwe proposities op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Bij interesse en/of vragen kan je via het profiel direct contact opnemen met de betreffende ondernemer(s).

 

Nieuwe profielen

groene oplossing voor bosbouw

Groene oplossing voor de bosbouw

Innovatief bedrijf met groene oplossing voor de internationale bosbouw industrie. Gestart in 2018, tegenwoordig in het bezit van meerdere Europese Patenten op ontwerp en werkwijze van onze uitvindingen. Met ons project zijn wij bezig met het creëren van een nieuwe markt, daarmee maken wij de huidige rudimentaire, vervuilende en milieuonvriendelijke bosbouw-markt overbodig.

 

Lees / bekijk meer…

online supermarkt

Exotische Supermarkt

Dit bedrijf is een online supermarkt waar klanten online boodschappen hun kunnen bestellen. Het onderscheidt zich van de rest door een assortiment te bieden met zowel de bekende A-merken als de “exotische” producten zoals, halal vlees, specerijen en meer. De boodschappen worden de volgende dag binnen de afgesproken tijdsframe bezorgd. Dit gebeurd dan ook tot aan de deur.

Lees / bekijk meer…

 

 

 

Venture capital health

Diagnostische bloedplaatjes activatie

Nieuwe verbeterde diagnostische methode voor bloedplaatjes activatie voor diverse patiënten groepen als leukemie, anti-plaatjes therapie, covid of ziekte van Kahler als bloedplaatjes defecten.

 

Lees / bekijk meer…

Investeren in bedrijf

Hotel Wonderland – Goya Experiences

Hotel Wonderland is de eerste grootschalige immersive entertainment experience van Nederland. Vanaf de zomer van 2021 zijn 250 gasten per avond welkom in een wereld vol karakters, installaties, licht, geluid, geur en indrukken.

Lees / bekijk meer…

Vaiyo

Conference Platform – Blockchain secured

The world is changing rapidly due to Covid-19, privacy issues with widely known applications and blockchain technology being integrated in new applications.Vaiyo is an easy to use conference platform fully encrypted by unhackable blockchain technology
The platform is ideal for Classrooms, Business calls, Teamwork and personal calls.

 

Lees / bekijk meer…

Investeren venture capital

Service for fresh herbs and greens

VaVersa is a subscription service for fresh herbs, greens and microgreens through High Tech Indoor Gardens. We aim at disrupting the HORECA industry by introducing a solution that helps chefs to create better and healthier dishes by using fresh, ultra-local herbs and microgreens.

Lees / bekijk meer…

 

Investeerder, geef hier je investeringsvoorkeuren aan ons door:

Geef jouw voorkeuren als investeerder graag aan ons door. Op deze manier kunnen wij je nog beter op de hoogte stellen van passende proposities zoals wij deze (ook buiten het platform om) tegen komen!

Aanmelden kan makkelijk en snel (1-2 min) via het hiervoor bedoelde zoekformulier.

 

Op ‘No Cure No Pay’ basis investeerders zoeken

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis aan te melden op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze unieke manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder kosten vooraf. Enkel bij een investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking via het platform.

Aanmelden kan gemakkelijk via de ondernemers pagina.

Wij zien dat volledig ingevulde proposities meer reacties krijgen van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code