Onafhankelijk sparren met ervaren MKB ondernemers

25 juni 2021

Sparringpartner

Als ondernemer, of je nu een starter bent of al vele jaren actief, ben je gewend zelf je weg te kiezen en alle beslissingen te nemen. Je weet waar je voor staat en waar je je bedrijf naar toe wil leiden. Toch zijn er momenten, dat je eens wil sparren en dan niet bij familie, vrienden of je accountant, maar juist bij onafhankelijke gelijkgezinden. Ondernemers die dezelfde passie hebben als jij, die over dezelfde dingen wakker hebben gelegen op cruciale beslismomenten. Ondersteuning vragen toont dat je LEF hebt als ondernemer.

Daarom is deze partner van VentureCapital.nl opgericht. Een team van ervaren, bewezen succesvolle en enthousiaste MKB-ondernemers, die collega-ondernemers ondersteunen als klankbord en vertrouwenspersoon. Dit kan als coach, adviseur, lid van Raad van Advies; altijd als gelijkwaardige partner, waarbij jij als ondernemer zelf aan het stuur staat en blijft staan.

Zij sparren met je over strategische keuzes, maar ook over praktische zaken waarover je van gedachten wil wisselen. Op het moment dat jij dat wil. Geen wollige adviezen, maar concrete oplossingen. Hands-on, op basis van jarenlange ervaring als ondernemer.

Als ondernemer ben je eindverantwoordelijk, ook als het gaat om zaken waar je minder ervaring mee hebt of waar je interesse en focus gewoon niet liggen. Sparren met een ander, die zelf aan den lijve heeft gevoeld wat het is om elke dag paraat te staan, helpt.

Consularissen zijn collega-ondernemers met een brede ervaring en een luisterend oor voor jouw specifieke vragen. Het zijn net als jij generalisten, maar hebben daarnaast in de loop der jaren ook hun specialismen opgebouwd, terreinen waarop ze veel kennis en ervaring hebben opgedaan.

Deze partner is een organisatie van Ondernemers voor Ondernemers. De onderneming is opgericht in 2003 door drie ondernemers die uit eigen ervaring wisten hoe ”eenzaam” ondernemen kan zijn en hoe nuttig het is om periodiek, onafhankelijk te kunnen sparren. Zo ontstond een netwerk en een team van ervaren ondernemers en bestuurders met aantoonbare resultaten en een grote verscheidenheid aan achtergrond en expertise.

Een eerste gesprek is altijd gratis, ga je daarna met de Consularis in zee, dan zullen de overeenkomst en de vergoeding voor de werkzaamheden rechtstreeks met hem/haar geregeld worden. Consularissen werken tegen op het MKB afgestemde tarieven, of als er niet voldoende middelen zijn een speciale afspraak met uitstel van facturatie. Purpose en doing good, by being good staan voorop; de eigen ervaring delen met ondernemers die het nodig hebben.

Wil je meer weten over deze partner en hun werkwijze? Neem contact op via het reactieformulier op deze pagina.

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code