Onderneming laten groeien

2 februari 2021

Hoe hard kan je groeien?

Hoe kan je door middel van slimme strategieën, tools en technieken de waardering van je bedrijf zo snel mogelijk laten stijgen?

Hoe kan je op zo’n hoog mogelijk tempo je omzet laten groeien en je bedrijf echt schaalbaar maken?

Deze twee vragen fascineert de founder van dit bedrijf al jaren en daarom heeft hij zich volledig ondergedompeld in de wereld van growth hacking.

Kan iedereen growth hacken?

Nu zijn er heel veel mensen die zichzelf growth hacker noemen en ik kan je vertellen dat er maar zeer weinig zijn die echt snappen hoe growth hacking werkt.

Je moet namelijk holistisch kunnen denken, het finance spel snappen en weten wat de waardering drijft.

Veel growth hackers snappen dit niet en kunnen niet buiten de eigen gebaande paden denken. Alleen een growth hacking cursus volgen is namelijk niet genoeg om echt die impact te kunnen maken. Je moet in veel verschillende keukens gestaan hebben om echt te weten wat er wel en niet werkt.

“Ik heb in jouw schoenen gestaan”

In de afgelopen 7 jaar heeft de founder vanuit niets een van de meest toonaangevende growth hacking agencies van Europa opgebouwd. Honderden partijen begeleid met hun groei en zelf een succesvolle exit gehad.

Na zijn exit is hij zich volledig gaan focussen op 1 ding:

Hoe structuur je de groei van het bedrijf zodat elke keer de grootste groei kans, zo snel mogelijk word omgezet in een voorspelbaar cash genererende asset.

Hij helpt ondernemingen met het structureren van de groei en het doen van de juiste dingen, in de juiste volgorde. Dit doet hij door middel van strategie sessies, workshops en mentoring in verschillende pakketten.

Hierbij combineert hij concepten uit allerlei verschillende methodes, zoals growth hacking, strategy consulting en de laatste scale-up modellen.

Hier is hij bovendien nu ook een boek over aan het schrijven: Structuring for Extreme Revenue Growth: How to quickly monetize your biggest business opportunity.

Dit boek zal dit jaar verschijnen en hij zou het fantastisch vinden als hij ook jouw groei verhaal hierin kan beschrijven!

Wil je meer weten over growth hacks, growth levers en hoe je met een aantal simpele veranderingen je bedrijf maar waard kan laten maken? Neem graag vrijblijvend contact op via het reactie formulier hiernaast. Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code