Ondernemingsplannen

Ben jij een (startende) ondernemer die opzoek is naar ondersteuning bij het ontwikkelen van een ondernemingsplan? 

Deze partner van VentureCapital.nl is een ervaren specialist in het leveren van een volledig op maat geschreven ondernemersplan. Zij helpen jaarlijks meer dan 150 ondernemers. Ze denken met je mee, geven tegengas en zorgen dat je bedrijfsidee onderbouwend wordt uitgewerkt. 

Door een waterdicht ondernemingsplan op maat te leveren – een plan dat lezers zal overtuigen van de potentie van jou en je onderneming. Jouw visie, ideeën, vakkennis en passie vormen daarbij het uitgangspunt. 

Werkwijze

De werkwijze van deze partner is eenvoudig en transparant: dat geeft vertrouwen en duidelijkheid in het proces.

  1. Intake: Je aanvraag, wensen en verwachtingen worden besproken. Op basis van de informatie ontwerpt de partner het ondernemingsplan.
  2. Conceptplan: Een concept ondernemingsplan wordt geschreven, waarin alle belangrijke onderwerpen worden uitgewerkt.
  3. Oplevering: Als je volledig tevreden bent, levert de partner het definitieve ondernemingsplan.

Ze zijn experts in het schrijven van ondernemingsplannen. Dat doen ze voor de meest uiteenlopende branches. Een ondernemingsplan van deze partner wordt samengesteld door een team van bedrijfskundige, commerciële en financiële adviseurs. Zij weten precies wat een investeerder wil terugzien in een onderbouwd ondernemingsplan. 

Elke onderneming en aanvraag is anders. Daarom biedt deze partner hun diensten aan in overzichtelijk samengestelde pakketten. Neem vrijblijvend contact op via het reactieformulier voor meer informatie.Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code