Online platform voor directe verbinding tussen boer en consument

29 april 2021

Beschrijving onderneming:

Een online platform dat een directe verbinding legt tussen boeren en de consument zonder tussenpartijen. Het platform fungeert als een online marktplaats voor aan de ene kant de boeren en aan de andere kant de consumenten (B2C) en bedrijven (B2B). Het platform biedt boeren een kans op een gemakkelijke en goedkope manier direct aan de eindconsument te verkopen. Het platform biedt consumenten een kans op een gemakkelijk alternatief om lokale, gezonde, organische producten te kopen. Daarnaast is het platform een kennis platform voor zowel consumenten als boeren met informatie over de oorsprong/het productieproces/recepturen van natuurlijke agrarische producten.

 

Business Model:

Een maandelijkse subscriptie-model. 3 verschillende soorten subscripties met hoe uitgebreider de subscriptie de meer mogelijkheden en opties voor de boer.

Inkomsten komen ook binnen door middel van transactie kosten op elke orders die geplaatst en betaald worden op het platform.

 

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing; Commercieel

Investering:

Nader te bespreken

USP’s:

Ontwikkeling van algoritmes voor de analyse van real-time data van voorraden van boeren om dit op tijd te communiceren aan consumenten.

Ontwikkeling van lerend vermogen door op basis van gebruikersdata nieuwe analysestappen te kunnen maken om sneller en efficiënter inzichten aan boeren te kunnen geven over de wensen van de consument.

Inzicht in de potentiële afzetmarkt en de benodigde investering om beoogde technologische oplossing te kunnen realiseren en ontwikkelen.

 

Sector:

B2B Software; B2C Software; Agri

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

2

Aantal huidige werknemers:

1-5

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé startup voor sportclubs, atleten en fans

Dé startup voor sportclubs, atleten en fans

Deze onderneming is een sports marketing organisatie. Ze verbinden sportclubs en atleten wereldwijd met fans, sponsors en sport-gerelateerde goede doelen via hun platform. Het concept van de onderneming is dat zij 1 utility token (munt) hebben voor de gehele sport- en...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

De webshop met absurde kortingen

De webshop met absurde kortingen

Dit is een webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code