fbpx

Platform voor opdrachtgevers en webdesigners

26 november 2020

Beschrijving onderneming:

Deze website is een aantal jaar geleden gestart als initiatief van een marketingbureau. Het marketingbureau heeft hier echter geen echte business van gemaakt en heeft besloten de domeinnaam van de hand te doen. De huidige eigenaar heeft de domeinnaam inclusief website in juli 2020 overgenomen. Er is besloten om een platform te laten maken, wat naar verwachting eind december 2020 live zal gaan.

Het platform biedt de kans om opdrachtgevers en webdesigners met elkaar te verbinden. Het voordeel voor opdrachtgevers, is dat ze offertes kunnen vergelijken en voor webdesigners het voordeel dat ze voor een klein vast bedrag per maand onbeperkt kunnen reageren. 

Business Model:

Webdesigners kunnen reageren op allerlei opdrachten voor een klein vast bedrag per maand en klanten (meestal mkb) kunnen gratis een website/webshop aanvraag indienen. Ze ontvangen dan maximaal 6 offertes van webdesigners bij hen uit de buurt.

Deze startup heeft inmiddels 59 webdesigners aangehaakt, die op dit moment €25 p. maand betalen, de actie is dadelijk afgelopen en dan gaan de prijzen naar €35 voor het normale abonnement en €50 voor het premium abonnement (voor de nieuwe partners). De oude partners betalen 1 jaar de €25.

 

Type klant:

B2B

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor of Venture Capitalist

 

USP’s:

Onbeperkt reageren op opdrachten voor een vast bedrag per maand, volledig geautomatiseerd platform, gratis een website offerte aanvragen

 

Benodigd Kapitaal:

€250.000

 

Investeringsbehoefte:

Voor het eerste jaar €100k marketing, €60k doorontwikkeling platform, €70k sales, €20k huur + overige kosten zoals hosting

 

Sector:

B2B Software; Platform

 

Bedrijfsfase: 

Early Growth

 

Aantal founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Omzet (huidig):

€2000

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€35000

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€80.000

 

Huidige maandelijkse kosten:

€2.500

 

Reeds toegezegde financiering:

0

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

Nee

 

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

Ja dat kan, er zal tegen die tijd gekeken moeten worden hoeveel omzet er wordt gegenereerd. Als dat onvoldoende blijkt te zijn, zal er nog een vervolginvestering gedaan moeten worden.

 

Interesse? Wij verbinden je graag

13 + 12 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen 

Hoe waardeer je een startup?

Hoe waardeer je een startup?

Waar bij de waardering van een volwassen onderneming veelal wordt gekeken naar historische cijfers van de afgelopen 2...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest