PR als groeistrategie

30 april 2021

Je wil vaker in het nieuws komen. Zorgen dat jouw organisatie gezien wordt als expert. Meer bezoekers naar je website trekken. Klimmen in de zoekresultaten van Google. Je merk bekender maken. PR helpt je al deze doelen te realiseren. Zonder te adverteren. Maar hoe pak je dat aan?

Presscloud maakt PR voor iedereen bereikbaar

Presscloud is een Nederlandse PR-tool met een missie: zorgen dat nog meer bedrijven in het nieuws kunnen komen. De software is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en maakt het makkelijk om gratis publiciteit te scoren. Hieronder vertellen we meer over Presscloud.

Presscloud is de meest complete toolkit voor PR. Je vindt er 8000+ relevante, Nederlandse journalisten in een handig overzicht. Met handige verzendsoftware stuur je die journalisten een persbericht, zie je of ze het bericht openen en of jouw merk in het nieuws komt. Ook leert Presscloud je alles over PR. Zo word je in feite je eigen PR-bureau. En bespaar je gigantisch op je marketingkosten!

Anderen over Presscloud

Sicco Brakema, marketingmanager bij Visma Connect: “Ik zocht naar een manier om zelf de regie te nemen over onze PR. Presscloud helpt ons daarbij. Het is niet complex, je hebt vrij snel door hoe je een persbericht uitstuurt en hoe je een perslijst aanmaakt. We hebben al mooie publiciteit met Presscloud gerealiseerd.”

Nian Wetsteijn, verantwoordelijk voor de marketing van Unpluq: “Voor 50 euro per maand hebben we uiteindelijk Tweakers, Android World, MSN, Business Insider, MSN en Dutch Cowboys bereikt. Daarmee is er een mediawaarde gerealiseerd van 32.000 euro!”

De voordelen van Presscloud op een rij:

  • Je kan Presscloud al gratis gebruiken, door twee keer een persbericht naar 20 journalisten te mailen. De tool is daarbij uiterst betaalbaar: voor vijftig of honderdvijftig euro per maand kan je al aan de slag;
  • Het systeem biedt je toegang tot slimme verzendsoftware, waarmee je direct ziet of een bericht geopend of geplaatst is;
  • Presscloud biedt je toegang tot PR freelancers die een persbericht voor je kunnen schrijven;
  • Het abonnement van Presscloud is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de site van Presscloud.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code