Purpose gedreven startup incubator

Deze partner van VentureCapital.nl is een purpose gedreven startup incubator.

Bij het ontwikkelen van je startup heb je veel uitdagingen. Sales, funding, roadmaps, zelf ontwikkelen of werken met een partner, juridische vraagstukken, werving personeel en marketing. Je schaakt op veel borden tegelijk en wees eerlijk, je hebt niet overal verstand van. Deze partner is een purpose gedreven platform waar je jouw startup kunt presenteren en ontwikkelen.

Bundle of resources

Op het platform van deze partner beweegt zich een diversiteit van experts die het waanzinnig vinden om het meest waardevolle bezit dat we hebben in te zetten, tijd. De experts haken aan op jouw purpose en jouw idee/ oplossing als startup. De expert krijgt energie van jouw oplossing/ startup en is bereid energie terug te geven in de vorm van skills, ervaring, netwerk of geld. Binnen de gesloten community kunnen de experts uit de markt aansluiten bij jouw startup.

Jij kiest welke experts aansluiten om je te helpen bij de diverse essentiële stappen.
Je bouwt een eigen team van experts om jouw startup. Je stelt aandelen, geld of incentives beschikbaar voor dit team.

 

Wisdom of the crowd & Pulse

Roadmaps voor o.a. development, marketing, sales, backoffice en funding.

Met jouw team deel je wekelijks jouw successen en challenges. Wekelijks stap je op jouw zeepkist (Pulse= live broadcasting headsups) en deel je jouw successen, de status op je roadmap en de challenges. Dit zorgt voor het synchroniseren van jouw maturity.

Funding & Social Physics

Op het platform kijken investors mee naar de ontwikkelingen obv validatie, marketfit, pilot klanten/ users en jou als founder. Het doel is dat er zo spoedig mogelijk users en klanten onboarden om de echte toegevoegde waarde meetbaar te maken. Via het netwerk en platform wordt er direct voor (digital) Word of Mouth en mogelijkheid tot internationale expansie gezorgd. Startups zijn op het platform transparanter en beter te volgen voor users, klanten en investeerders. 

De basis van het platform is waarde toevoegen

Betrokkenheid creëren; via ‘the bundle of resources’ op basis van purpose, passie of interesse mensen activeren en uitdagen bij de startup en op het platform ‘to collaborate’ en ‘contribute’ op basis van skills, expertise, ervaring, netwerk of geld.

Groei door middel van social physics. Netwerk in deze tijd is essentieel. Er is geen mogelijkheid voor een snelle kop koffie, zodat referrals en reputatie essentieel zijn.

Gedrag; Het belangrijkste voor een oprichter van een startup is attitude. Wekelijks vraagt de partner de startup-oprichter om een Pulse (wekelijkse heads up op Cash, People, Strategy en Execution) om de successen te delen, waar de startup op zijn roadmap staat en de mensen meeneemt in de nieuwe challenges waar ze aan kunnen bijdragen. De oprichters leren handelen, pitchen en presteren voor de camera en wennen aan het creëren van betrokkenheid.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code