Recruitment “Hire Character, Train Skills”

9 maart 2021

Het vinden van nieuwe medewerkers kan soms een lastige taak zijn. Zeker als je in een groeifase zit zijn er op dat moment wel andere zaken die net wat meer aandacht nodig hebben. In de startup fase van een organisatie is het opzetten van een sterk team essentieel. Investeerders investeren in een team en daar helpt deze partner van VentureCapital.nl graag bij.

Recruiten van personeel is vaak geen corebusiness en niet elke organisatie heeft een specialist in dienst die zich daar mee bezig houdt. Daardoor kan het soms wel eens een flinke uitdaging zijn om de juiste mensen te vinden voor jouw organisatie

Deze partner neemt talent serieus! Zij leveren voor korte of lange termijn professionals aan bedrijven en zijn een eigenwijs en ervaren recruitment bureau. Ze werven persoonlijk en met alle aandacht voor zowel de werkgevers als de talenten. In hun werknemers zoeken zij ambitie en professionaliteit. Iets wat hen onderscheidt van anderen en iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan.

Hun visie is talent laten zien waar anderen geen talent zien! Talent is een combinatie van factoren, die niet zomaar alleen van een CV af te lezen is. Wanneer iemand op de juiste plek zit, met een glimlach naar het werk gaat en zich daar volledig inzet, spreekt deze partner van een succesvolle match.

Daarom gaan zij voor jouw bedrijf op zoek naar die succesvolle match.

Deze partner staantgraag voor jou klaar voor al jouw personeelsuitdagingen.

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code