Code Booster – software ontwikkeling

2 augustus 2020

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Code Booster is een B2B softwareoplossing die de wereld van softwareontwikkeling gaat veranderen. Met behulp van een complexe toepassing van kunstmatige intelligentie, zullen softwareontwikkelaars veel sneller en foutloos kunnen coderen met Code Booster.

Verdienmodel

Wij richten ons op bedrijven die softwareontwikkelaars in dienst hebben en helpen hen flink op hun IT kosten te besparen met ons product.

Deze bedrijven betalen ons een jaarlijkse fee per developer dat gebruik gaat maken van Code Booster.

Fase

Wij zijn momenteel nog in ontwikkelfase van het product. Vanwege de hoge mate van complexiteit willen wij een investering ophalen om het product verder te ontwikkelen. 

Investering 

Wij willen €100.000 ophalen bij maximaal twee investeerders. Hiermee verwachten we de eerste verkoopbare versie van het product binnen 6 maanden afgebouwd te hebben. Na deze 6 maanden hebben we naast een werkend product ook al de eerste paar klanten aangesloten. Met deze voortgang zullen we naar de volgende investeringsronde gaan. 

Venture capital Code BoosterVolg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code