Code Booster – software ontwikkeling

2 augustus 2020

Code Booster is een B2B softwareoplossing die de wereld van softwareontwikkeling gaat veranderen. Met behulp van een complexe toepassing van kunstmatige intelligentie, zullen softwareontwikkelaars veel sneller en foutloos kunnen coderen met Code Booster.

Verdienmodel

Wij richten ons op bedrijven die softwareontwikkelaars in dienst hebben en helpen hen flink op hun IT kosten te besparen met ons product.

Deze bedrijven betalen ons een jaarlijkse fee per developer dat gebruik gaat maken van Code Booster.

Fase

Wij zijn momenteel nog in ontwikkelfase van het product. Vanwege de hoge mate van complexiteit willen wij een investering ophalen om het product verder te ontwikkelen. 

Investering 

Wij willen €100.000 ophalen bij maximaal twee investeerders. Hiermee verwachten we de eerste verkoopbare versie van het product binnen 6 maanden afgebouwd te hebben. Na deze 6 maanden hebben we naast een werkend product ook al de eerste paar klanten aangesloten. Met deze voortgang zullen we naar de volgende investeringsronde gaan. 

Venture capital Code Booster

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé startup voor sportclubs, atleten en fans

Dé startup voor sportclubs, atleten en fans

Deze onderneming is een sports marketing organisatie. Ze verbinden sportclubs en atleten wereldwijd met fans, sponsors en sport-gerelateerde goede doelen via hun platform. Het concept van de onderneming is dat zij 1 utility token (munt) hebben voor de gehele sport- en...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

De webshop met absurde kortingen

De webshop met absurde kortingen

Dit is een webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code