fbpx

Code Booster – software ontwikkeling

2 augustus 2020

Code Booster is een B2B softwareoplossing die de wereld van softwareontwikkeling gaat veranderen. Met behulp van een complexe toepassing van kunstmatige intelligentie, zullen softwareontwikkelaars veel sneller en foutloos kunnen coderen met Code Booster.

Verdienmodel

Wij richten ons op bedrijven die softwareontwikkelaars in dienst hebben en helpen hen flink op hun IT kosten te besparen met ons product.

Deze bedrijven betalen ons een jaarlijkse fee per developer dat gebruik gaat maken van Code Booster.

Fase

Wij zijn momenteel nog in ontwikkelfase van het product. Vanwege de hoge mate van complexiteit willen wij een investering ophalen om het product verder te ontwikkelen. 

Investering 

Wij willen €100.000 ophalen bij maximaal twee investeerders. Hiermee verwachten we de eerste verkoopbare versie van het product binnen 6 maanden afgebouwd te hebben. Na deze 6 maanden hebben we naast een werkend product ook al de eerste paar klanten aangesloten. Met deze voortgang zullen we naar de volgende investeringsronde gaan. 

Venture capital Code Booster

Interesse? wij verbinden je graag

13 + 13 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Investor specialized in technology

Investor specialized in technology

Type investeerder: Angel investor Sector: B2B Software ; B2C Software ; Deep Tech In welke fase dient de onderneming waarin geïnvesteerd wordt zich te bevinden: Pre-seed Het minimaal te investeren bedrag: €100.000 Het maximaal te investeren bedrag: €1.000.000 Te...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Wat is een Angel Investor?

Wat is een Angel Investor?

Een angel investor (of business angel) is een privé-investeerder die investeert in kleine ondernemingen of start-ups....

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

© VentureCapital.nl – Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest – Tel: 030-300.32.27 – info@venturecapital.nl  FAQ  Disclaimer  Privacybeleid