Solide fundering voor B2B tech bedrijven

18 november 2020

Zet een professioneel, meetbaar en schaalbaar bedrijf neer!

Eén van de voornaamste uitdagingen voor technologiebedrijven met een B2B business model is het opbouwen van een solide commerciële operatie. Zodra een eerste aantal tevreden klanten bereikt is en daarmee ook een groeiende omzet, nemen ook het vertrouwen en de verwachtingen toe ten aanzien van de oprichters.

Het bedrijf heeft een uitdagende verandering voor de boeg: van een relatief kleine onbevangen operatie direct aangestuurd door de oprichter(s) zelf, tot een schaalbare sales organisatie met een solide groeistrategie.

Daarom helpt deze partner van VentureCapital.nl B2B technologiebedrijven met het leggen van een solide fundering waarop doorgebouwd kan worden. Dit doen ze door samen met management een roadmap te ontwikkelen voor de groei van de organisatie en deze vervolgens te implementeren in samenwerking met de bestaande marketing en sales teams. Op basis van het eigen 4D Sales Model bouwen ze een professionele, meetbare, en schaalbare marketing en sales organisatie:

  • In één maand ontwerpen ze de MVP van jouw Go-to-Market;
  • In drie maanden is alles up en running en in 6 maanden staat er een uitgewerkte MVP waarmee je vooruit kan;
  • Vanaf dat moment helpen ze je met het optimaliseren en uitbouwen van de MVP tot een volledige marketing en sales organisatie.

Omdat elke groeifase van een bedrijf nieuwe vereisten, verwachtingen en uitdagingen met zich meebrengt, blijft deze partner betrokken er zorgen zij er op continue basis voor dat jouw marketing en sales organisatie meegroeit:

  • Het begeleiden van management in het maken van keuzes, prioriteren van doelen en activiteiten, en deze strategie te vertalen naar een praktische roadmap.
  • Coachen van marketing en sales professionals om ze de kennis en middelen te geven deze strategie uit te voeren, efficiënter te werken, optimaal gebruik te maken van tools, en de marketing en sales activiteiten op elkaar af te stemmen.

Benieuwd hoe onze partner ook jouw organisatie naar de volgende fase kunnen begeleiden? Neem direct contact op via het reactieformulier op deze pagina.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code