Soorten investeerders

21 april 2022

Soorten investeerders

Help ondernemers groeien

Kapitaal investeren op de juiste manier is een vrij lastige taak. Hoe kom je achter een goed MKB-bedrijf of start-up? Venture Capital helpt je bij het vinden van de perfecte match met jouw wensen. Wij verbinden jou met een mooie organisatie die op zoek is naar een volgende stap om hun bedrijf te laten groeien. Iedere match is anders daarom werken wij op een persoonlijke aanpak. Laat jouw aanpak weten, dan zoek wij jouw volgende investering.

Business Angel

Een business angel (of angel investor) is een privé-investeerder die investeert in kleine ondernemingen of start-ups.

Vaak zijn deze investeerder oud-ondernemers of mensen met een groot kapitaal. Deze investeerders willen graag hun kapitaal investeren in bedrijven waar zij potentie in zien. Een business angel brengt meestal veel ervaring mee en niet alleen geld. Dat is een groot voordeel van een business angel. Daarnaast hebben veel van deze investeerders een enorm netwerk waar jij gebruik van kan maken.

Durfkapitalisten

Durfkapitalisten, ook wel venture capitalists genoemd, zijn fondsen die vaak investeren in een snel groeiende business of een beginnend bedrijf. Het voordeel aan durfkapitalisten staat al in de naam. Banken zijn meestal vrij huiverig om in een startup te investeren, waar durfkapitalisten vaak het risico wel durven en kunnen nemen.

Het verschil tussen business angels en durfkapitalisten is dat de business angel vaak met eigen vermogen investeert. Durfkapitalisten doen dit uit fondsen waarin veel meer vermogen zit.

Crowdfunding

Crowdfunding is vrij bekend. Er wordt geld opgehaald bij kleine partijen of individuen. Wanneer een bedrijf een goed plan of product heeft kan je door middel van marketing en crowdfundingplatformen veel geld verzamelen.

Help ondernemers groeien

Kapitaal investeren op de juiste manier is een vrij lastige taak. Hoe kom je achter een goed MKB-bedrijf of start-up? Venture Capital helpt je bij het vinden van de perfecte match met jouw wensen. Wij verbinden jou met een mooie organisatie die op zoek is naar een volgende stap om hun bedrijf te laten groeien. Iedere match is anders daarom werken wij op een persoonlijke aanpak. Laat jouw aanpak weten, dan zoek wij jouw volgende investering.Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code