Subsidies voor bedrijven

12 mei 2021

Veel ondernemers komen in aanmerking voor subsidies, maar laten hier kansen liggen wegens tijd- of geldgebrek. Naar schatting komt zelfs 80% van de ondernemers in aanmerking voor een subsidie, maar maakt slechts 20% hiervan gebruik.

Deze partner van VentureCapital.nl biedt innovatieve bedrijven de mogelijkheid om hun subsidiepotentieel te ontdekken. Middels een gratis subsidiescan kunnen ze jouw bedrijf aan meer dan 2.000 subsidies koppelen. Ze werken samen met meer dan 50 subsidie-experts, met jarenlange ervaring op verschillende gebieden binnen de subsidiewereld.

Via de samenwerking met deze experts verhoogd het subsidiemanagementplatform de slagingskans van een subsidieaanvraag gemiddeld met 20%. De meeste aanvragen zijn op no cure no pay basis. Indien je de subsidie niet krijgt toegewezen, dan betaal je ook niets.

Deze partner helpt ondernemers binnen een breed scala aan sectoren en disciplines om de juiste subsidies aan te trekken. Bekijk binnen enkele minuten welke subsidies matchen.

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen

De webshop met absurde kortingen

De webshop met absurde kortingen

Dit is een webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code