Subsidies voor bedrijven

12 mei 2021

Veel ondernemers komen in aanmerking voor subsidies, maar laten hier kansen liggen wegens tijd- of geldgebrek. Naar schatting komt zelfs 80% van de ondernemers in aanmerking voor een subsidie, maar maakt slechts 20% hiervan gebruik.

Deze partner van VentureCapital.nl biedt innovatieve bedrijven de mogelijkheid om hun subsidiepotentieel te ontdekken. Middels een gratis subsidiescan kunnen ze jouw bedrijf aan meer dan 2.000 subsidies koppelen. Ze werken samen met meer dan 50 subsidie-experts, met jarenlange ervaring op verschillende gebieden binnen de subsidiewereld.

Via de samenwerking met deze experts verhoogd het subsidiemanagementplatform de slagingskans van een subsidieaanvraag gemiddeld met 20%. De meeste aanvragen zijn op no cure no pay basis. Indien je de subsidie niet krijgt toegewezen, dan betaal je ook niets.

Deze partner helpt ondernemers binnen een breed scala aan sectoren en disciplines om de juiste subsidies aan te trekken. Bekijk binnen enkele minuten welke subsidies matchen.

Volg ons

Recente plaatsingen

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Deze partij faciliteert een full-service in de online verkoop en marketing van CBD-producten aan eindgebruikers. Hun partner is een erkend laboratorium met meer dan tien jaar expertise, opgedaan in Noord-Amerika en wereldwijd. Dit bedrijf kan de verkoop verhogen,...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

De eerst echte duurzame bank

De eerst echte duurzame bank

Dit is een nieuw soort online bank. Dit bedrijf gelooft erin dat bankieren niet draait om geld verdienen, maar om te...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code