Technische ontwikkelpartner

31 augustus 2021

Deze partner van VentureCapital.nl zijn een team van developers, designers, strategen en marketeers die enthousiast worden en energie krijgen van het helpen van tech start-ups. Hun focus ligt hierbij om start-ups te helpen om hun idee te testen in de markt. Hun enthousiasme komt voort uit het begeleiden van start-up founders om een digitaal product te bouwen en te lanceren. Door hun kennis en ervaring kunnen ze veelvoorkomende uitdagingen verhelpen of hun advies inzetten om zo goed mogelijk daarmee om te gaan.

 

De partner laat potentievolle ideeën slagen door gepassioneerde start-up oprichters te helpen hun idee te realiseren. Ze denken met de start-up founders mee op strategisch niveau, daardoor kunnen ze een goed plan ontwikkelen en uitvoeren voor het ontwerpen, bouwen, testen en doorontwikkelen van een minimum viable product (MVP).

 

Hun manier van werken zorgt op een flexibele manier voor een stabiel product. Dit zorgt ervoor dat er makkelijk doorontwikkeling kan plaatsvinden. De flexibele opzet maakt het ook mogelijk om snel en gemakkelijk iteraties aan te brengen. Hierdoor kan de partner de start-up een echte kick-start geven. Ze werken aan een project omdat ze hen kunnen vinden in het doel en de onderliggende missie, niet om rijk te worden. Door samen te werken met ondernemers die hier net zo passievol over zijn, geven jullie elkaar de energie om iets moois neer te kunnen zetten.

 

Met het team zorgen ze ervoor dat softwaregerichte start-ups in staat zijn om sneller en beter naar de markt te gaan. Dit doen ze door te fungeren als technisch partner en (interim) CTO. In deze rol ontwikkelen ze een minimum viable product (MVP) en gebruiken ze onze opgedane ervaring om advies te geven. Zij geven hierbij advies over de product scope, hoe je feedback kunt verzamelen, wat de mogelijke technische uitdagingen zijn, hoe je eventueel inhouse personeel kunt aannemen, en welke functionaliteiten nu en in de toekomst gebouwd moeten worden.

 

De partner investeert zelf regelmatig een klein bedrag in de MVP. Dit doen ze om de betaalbaarheid daarvan voor start-up founders te verhogen en om een betrouwbare technische partner van de start-up te worden.

 

Ben je benieuwd naar de manier van werken van deze partner en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op via het reactieformulier op deze pagina.

Na het eerste kennismakingsgesprek ontvang je gratis drie handige en belangrijke analyses waardoor je als start-up beter weet hoe je kunt gaan toewerken naar de volgende fase!

Volg ons

Recente plaatsingen

Investeren in Bedrijven in Rotterdam

Investeren in Bedrijven in Rotterdam

Investeren in Bedrijven in Rotterdam Wij maken dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens. Door jou te verbinden met een organisatie die op zoek is naar de volgende stap binnen hun organisatie kunnen wij samen bedrijven laten groeien. Iedere match is...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op te hoogte te blijven van het aanbod op onze website.


Andere interessante plaatsingen

Investeren in gaming bedrijven

Investeren in gaming bedrijven

Investeren in gaming bedrijven Wij maken dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens. Door jou te...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code