fbpx

Technische service

20 juli 2020

Goed gepositioneerde onderneming voor kalibratie van meetmiddelen en de Goed gepositioneerde onderneming voor kalibratie van meetmiddelen en de validatie van meetprocessen ten behoeve van de sectoren pharma & life sciences, care, food en feed. In deze sectoren is nauwkeurige en betrouwbare meting en regeling van procesgrootheden van groot belang. Meetapparatuur en meetprocessen dienen derhalve frequent te worden getoetst (kalibratie en validatie) op afwijkingen.

Opdrachtgevers in deze sectoren willen meer transparantie en prestatieafspraken. Ondernemer gaat een all-in serviceconcept aanbieden waarbij gebruikers van meetapparatuur het gebruik, de instandhouding, de kalibratie en validatie als één all-in pakket afnemen, tegen een vast bedrag. De onderneming garandeert de beschikbaarheid en betrouwbaarheid tegen vooraf afgesproken normen (prestaties).

De onderneming is specialist op het gebied van kalibratie, validatie en reparatie van meetapparatuur. De huidige DGA heeft de onderneming eind 2019 overgenomen en heeft veel ervaring in deze sector. De onderneming beschikt, naast de DGA, over een 2-tal medewerkers, te weten een software- en hardware engineer. Ondanks de kleine omvang van het bedrijf is sprake van goede naamsbekendheid en marktpositie.

Ambitie

Het leveren van all-in services vormt een goed verdienmodel aangezien gebruikers bereid zijn hun risico’s af te kopen, die de onderneming juist, vanwege haar expertise, goed kan inschatten. De ambitie van de DGA is om over 5 jaar het beste all-in servicebedrijf voor meetapparatuur in Nederland te zijn. De omzet is dan ruim € 3.000.000 met een EBITDA boven de 20%.

Kapitaalbehoefte

Het bedrijf is in oktober 2019 overgenomen. De nieuwe DGA zoekt € 300.000 kapitaal voor de investering in apparatuur en een werkkapitaal financiering. Vorm en condities voor een uitstekend rendement zijn bespreekbaar.

Interesse? wij verbinden je graag

15 + 15 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Angel investor

Angel investor

Type investeerder: Angel investor Sector: Deep Tech; Energy; Bouw & Installatie; Zakelijke dienstverlening In welke fase dient de onderneming waarin geïnvesteerd wordt zich te bevinden: Pre-seed Het minimaal te investeren bedrag: €25.000 Het maximaal te investeren...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Angel investor

Angel investor

Type investeerder: Angel investor Sector: Deep Tech; Energy; Bouw & Installatie; Zakelijke dienstverlening In...

Hands-on Investor

Hands-on Investor

Type investeerder: Venture Capitalist; Private Equity Sector: Groothandel; Mobility; Logistiek; Food; Bouw &...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest