The Free App Shop

8 september 2020

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

De ‘Free App Shop’ is een oud geheim concept in een nieuw jasje. “Je gaat het pas zien als je het door hebt”, zou Johan Cruyff zeggen. De intelligente investeerder die het oud geheim concept raad krijgt een speciaal cadeau wanneer het investeringsdoel bereikt is.

U gaat naar de free app shop voor de beleving. Zoals u naar een museum of game-room gaat voor beleving. U krijgt toegang middels een toegangskaartje. Vervolgens bent u vrij om alle apps die een prijskaartje hebben uit te proberen en te ervaren.

Zodra u binnen bent stapt u in de wondere wereld van apps. Overal om u heen ziet u fantastische apparaten en schermen waarop verschillende apps en goede tutorials draaien. Er zijn meerdere ruimtes. Elke ruimte staat voor een genre. U bent vrij om elke ruimte te betreden en genre te ervaren. U kunt de kinderen bij de game-apps genre achterlaten, terwijl u zelf op zoek gaat naar de juiste productiviteits-app, beleggings-app, of financieel beheer app die uw leven simpeler en efficiënter kunnen maken.

Wellicht bent u geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Dan loopt u door naar genre persoonlijke-ontwikkeling waar u verschillende luisterboeken-apps, goal-setting-apps, en coachings-apps gaat ervaren.

Wellicht bent u of uw partner ook geïnteresseerd in biohacking en in het verbeteren van uw gezondheid. U loopt dan door naar genre gezondheid en probeert apps uit die u kunnen begeleiden in biohacking en in het adviseren over bijvoorbeeld voeding, recepten en sportschema’s.

Elke genre heeft zijn of haar eigen specialist die u kan voorzien van al uw vragen. Hierdoor vergroot u nog meer de kans dat u een goede aankoop doet. Een app gaat namelijk erg lang mee. Wellicht (onder gelijkblijvende) omstandigheden zolang als u leeft.

De aankopen kunt u doen als u aan bent gekomen bij de kassasystemen. U kunt ervoor kiezen om contant te betalen bij de kassa. De back-office zal de gekochte app(s) meteen versturen naar uw Apple-ID.

U kunt er ook voor kiezen om zelf de app direct aan te schaffen in uw eigen App Store omgeving. Middels de code die wij u verstrekken wordt vastgesteld of u wordt voorzien van een korting.

U kunt er ook voor kiezen om eerst geen app aan te schaffen en over na te denken. Daar bent u vrij in.

Ons doel is namelijk u te voorzien van beleving en informatie waardoor u de kans vergroot op een goede aankoop.

Anno 2020 allerlei adviseurs en assistenten (tools) die zich middels algoritmes belichamen in apps. En die adviseurs en assistenten (tools) zijn continu met u, klaar om u te voorzien van inzicht of advies. Het enige dat u hoeft te doen is: uw telefoon erbij pakken en de informatie opvragen.

“Ask and u shall receive” luidt het adagium. Dat is de wereld anno 2020. En die wereld vraagt om The Free App Shop.

Benodigd Kapitaal:

€ 275.000,-

Sector:

Leisure; Retail

In welke fase bevindt de organisatie zich?

Pre-seed

Omzet (Historisch & Prognose):

Prognose omzet: jaar 1: 85K, jaar 2: 326K, jaar 3: 723K, jaar 4: 1,18 miljoen

Investeringsbehoefte:

Inventaris, voorraad, personeel, huur, apparaat, energie, overige, beveiliging, onderhoud, schoonmaak, reclame

Aantal founders:

1

Aantal werknemers:

1-5

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Maandelijkse Omzet: € 10.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Mobility, Retail

De onderneming is gestart in november 2022, heeft in Q2 een aanvang gemaakt met een pilot, die nu redelijk succesvol is afgerond. Er wordt gezocht naa...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code