VentureCapital.nl update – 04-08-2020

4 augustus 2020

VentureCapital.nl update 

 

Graag houden wij je op de hoogte van de nieuwe vraag- en aanbodprofielen op VentureCapital.nl. Hieronder allereerst één uitgelicht profiel en twee nieuwe aanmeldingen.

 

Uitgelicht profiel

 

Ontwikkelingsplatform voor voetbalspelers

Spelersplatform voor voetbalontwikkeling, om diepgaande inzichten te creëren in de ontwikkeling van jeugdvoetbaltalent, met behulp van AI, Machine Vision en sensortechnologie, op zoek naar startkapitaal.

 

Lees / bekijk meer…

 

Nieuwste aanmeldingen

De nieuwste aanmeldingen op VentureCapital.nl

Electrische aandrijflijn

De onderneming houdt zich bezig met de ontwikkeling en verkoop van een retrofit elektrische aandrijflijn (hybride) voor grote bestelbussen tot een gewicht van 7.500 kg.

 

Lees / bekijk meer…

Virtuele speeltuin

PlaygroundVR ontwikkelt een virtuele speeltuin voor VR-brillen, tablets en PC. Hierin kunnen spelers elkaar ontmoeten en het gevoel van ‘buitenspelen’ ervaren.

Lees / bekijk meer…

 

Voor investeerders

 

Vul uw profiel verder aan zodat wij een beter beeld hebben van wat u zoekt. U kunt dit makkelijk en snel doen door gebruik te maken van het formulier op de site.

 

Vragen? Reply op deze email of contact ons via info@venturecapital.nl

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Beschrijving onderneming: Deze startup is dé innovatieve "social & sustainable" reis app waar je jouw trips en tips kan delen op een persoonlijke wereldmap met pins, photos en filmpjes op verschillende feeds. Een Instagram voor reizigers, met exclusieve reis...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest