VentureCapital.nl presenteert nieuwe investeringsproposities!

30 mei 2022

VentureCapital.nl presenteert nieuwe investeringsproposities!

Best investeerder,

In deze mailing presenteren wij weer diverse nieuwe investeringsprofielen van uiteenlopende interessante bedrijven!

Wil je in contact komen met de ondernemer(s) van de investeringsprofielen? Laat dan bij het betreffende profiel jouw gegevens achter.

👉 Uitgelicht profiel 1

Geautomatiseerde handelsalgoritmes op crypto

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth

Sector: ICT, Zakelijke dienstverlening, Fintech, Blockchain, Crypto, B2C software, B2B software

De startup heeft een platform ontwikkeld waar bedrijven en particulieren hun trading strategieën kunnen automatiseren en implementeren. In April 2022 is er rond de €60 miljoen aan trading volume gedraaid. Er is meer dan €150.000 aan omzet behaald.

👉 Uitgelicht profiel 2

Vastgoed met hoog rendement in Bulgarije

Benodigd Kapitaal: € 500.000,- (minimale ticket size is €50.000,-)
Fase: Series A

Sector: Vastgoed, Travel, Leisure

Maak kennis met deze vastgoedonderneming die zich focust op de aan- en verkoop van vastgoed en grondstukken in Bulgarije.

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

Verpakken van peulvruchten in België

Benodigd Kapitaal: € 10.000.000,-
Fase: Series A
Sector: Agri, Consumentengoederen, Food

Deze startup importeert en verpakt peulvruchten, die vervolgens verkocht worden aan de etnische groothandelsmarkt en supermarktketens. Huidige maand omzet is € 300.000,-

 

Lees / bekijk meer…

Succesvol hoveniersbedrijf wil doorontwikkelen

Benodigd Kapitaal: € 130.000,-
Fase: Early Growth
Sector: Bouw & Installatie, Retail

Dit bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van attributen voor beplanting, bestrating, buitenverblijven, schuttingen, overkappingen, kunstgras en tuininrichting. Tevens bieden zij de aanleg, de montage en het onderhoud aan als service. Alles onder één dak! 

 

Lees / bekijk meer…

Healthy & sustainable fast food

 

Benodigd Kapitaal: € 300.000,- 
Fase: Early Growth
Sector: Horeca, Food, Impact

Het business model van deze startup is een bewezen en schaalbaar fast food concept met de nadruk op healthy & sustainable.

Lees / bekijk meer…

Gummy met cafeïne

Benodigd Kapitaal: € 20.000,-
Fase: Pre-Seed

Sector: Health, Food, E-Commerce

Deze startup heeft een gummy ontwikkelt waar cafeïne inzit. Het product is een energy gummy met 80mg cafeïne (p.s.) zonder suiker of andere toevoegingen.

 

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

 

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Eens in de twee weken op woensdag om 11.00 uur hosten wij ons ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ live op LinkedIn, Facebook en onze eigen website 👋 De eerstvolgende investeerdersmeeting is op 1 juni 2022. Het thema van deze investeerdersmeeting zal Mobility zijn.

 

⭐️ Partners 

Heb jij als ondernemer of investeerder meer hulp nodig op bepaalde vlakken voor, tijdens of na het fundraise traject? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

 

Wil jij ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

 

Vragen? Neem contact met ons op via info@venturecapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code